Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za listopad! Blizanci će šarmom privući pažnju, pred Lavovima je razdoblje romantike, a Vage…

Listopad je brzinom munje pokucao na vrata, a sa sobom donosi osjećaj novog početka i mogućnost obnove. Vladavina Vage mnogim horoskopskim znakovima donijet će harmoniju, sklad i razrješenje mnogih nedoumica. Što vam zvijezde pripremaju u listopadu, doznajte u nastavku… 

Kao i svakog mjeseca, položaj zvijezda se mijenja i samim time to utječe na naše postupke, a evo što astrolozi predviđaju za svaki horoskopski znak u listopadu. 

@doses_of_style

Ovan 

Za mnoge pripadnike ovog horoskopskog znaka listopad će biti vrlo dinamičan mjesec, pun energije i s pregršt prilika za osobni napredak i razvoj. Odlučnost i strast karakteristične za ovaj znak Zodijaka pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. Zbog izravnosti i pristupačnosti biti ćete privlačni, što otvara mogućnost za nova poznanstva. Budite strpljivi i izbjegavajte nepotrebne sukobe u odnosima, naučite osluškivati partnerove želje. 

Bik 

Tijekom listopada Bikovi će biti fokusirani na stabilnost, kako financijsku, tako i ljubavnu. Osjećat ćete potrebu za jačanjem odnosa i izgradnjom čvrstih temelja. Odanost i pouzdanost bit će u prvom planu, stoga se posvetite produbljivanju intimnosti s partnerom. Samcima će ovo razdoblje donijeti prilike za uspostavljanje trajnih i stabilnih veza. 

@street.inspired.perfection

Blizanci 

Pripadnici ovog znaka Zodijaka u narednom razdoblju bit će izrazito komunikativni i druželjubivi, a šarmom ćete se uspješno istaknuti i privući pažnju. Ipak, morati ćete naučiti izraziti svoje osjećaje; to će vam pomoći u poboljšanju odnosa i spriječiti nesporazume. Prihvatite prilike za učenje i usavršavanje, moglo bi vam donijeti koristi. 

Rak 

Mnogim Rakovima u listopadu će fokus biti na obitelji i ljubavi. Vaša osjetljivost i ranjivost rezultirat će potrebom za brigom za drugima. Uspostavite emotivnu bliskost i obratite pozornost na potrebe svojih najmilijih. Samcima se sprema razdoblje kada ćete privući ljude koji cijene vašu emotivnu dubinu. U svakom pogledu, pazite na svoje emocionalno zdravlje. 

@streetstyle_belgrade

Lav 

Listopad će za Lavove biti vrijeme zabave, zabave i romantike. Vaše samopouzdanje i karizma će se istaknuti, privući pažnju vašeg partnera. Zauzetim pripadnicima ovog horoskopskog znaka astrolozi savjetuju da tu energiju usmjere u zajedničku aktivnost ili putovanje, dok se solerima otvara mogućnost za upoznavanje vrlo zanimljive osobe.  

Djevica 

Za pripadnike ovog znaka Zodijaka listopad će biti vrijeme u kojem se trebaju posvetiti vlastitom fizičkom i psihičkom zdravlju. Usredotočite se na osobne ciljeve i pokušajte pronaći balans između poslovnih i privatnih obveza. Ljubav će biti povezana s međusobnim razumijevanjem i komunikacijom. Naglasak će biti na uspostavljanju harmonije i stabilnosti u odnosima. Samce čeka razdoblje u kojem mogu uspostaviti duboke i intelektualno stimulativne veze. 

@streetstyle_belgrade

Vaga 

Vage će u listopadu zablistati svojim šarmom i privlačnošću.  U ljubavnim odnosima tražit ćete sklad i ravnotežu. Budite iskreni u izražavanju svojih osjećaja i očekivanja. Slobodne čeka razdoblje kada će ih privući potencijalni partneri koji cijene vašu ljepotu, kako unutarnju tako i vanjsku. 

Škorpion 

Škorpionima će u narednom razdoblju u fokusu biti ljubavni odnosi. Razmislite o svojim emocijama i komunikaciji u svojim odnosima. Uđite dublje u svoje unutarnje procese i budite spremni na promjene. Za slobodne Škorpione očekuje se razdoblje strastvenih susreta i dubokih emocija. 

@streetstyle_belgrade

Strijelac 

Listopad mnogim Strijelcima donijet će priliku za osobni razvoj, ali i priliku da se prepuste novim spoznajama. Razmislite o novim ciljevima koje želite postići i krenite u istraživanje novih područja. Budite otvoreni za nove prilike za osobni i duhovni rast. Za samce je ovo period kada će imati priliku za susrete koji će im donijeti nova saznanja i saznanja. 

@street.inspired.perfection

Jarac 

Ljubav će ovog mjeseca za Jarčeve biti vezana uz karijeru. Postavite ambiciozne ciljeve i težite napretku u odnosima. Budite odgovorni i pouzdani partneri. Unatoč zahtjevnom tempu života, pokušajte pronaći vremena za partnera. Slobodnim Jarcima sprema se stabilna i ozbiljna ljubavna veza. 

@street.inspired.perfection

Vodenjak 

Pripadnici ovog znaka Zodijaka u listopadu će tražiti dublje veze i duhovne odnose u ljubavi. P ostavite ciljeve koji će pridonijeti boljem razumijevanju i povezanosti s partnerom. Posvetite se duhovnom razvoju i izražavanju svoje jedinstvenosti. Slobodnim Vodenjacima predstoji razdoblje u kojem će moći uspostaviti veze temeljene na zajedničkim vrijednostima. 

Riba 

Ribe će ovog mjeseca biti izuzetno emotivne i intuitivne u ljubavi. Posvetite se svojoj unutarnjoj mudrosti i izražavanju svojih emocija. Zaronite duboko u svoje snove i romantika će biti u prvom planu. Posvetite se zajedničkim ciljevima i vizijama za budućnost sa svojim partnerom. Za slobodne Ribe ovo je razdoblje kada će moći ostvariti duhovno obogaćene veze. 

@doses_of_style

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci