Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za lipanj! Pred Ovnovima je novi početak, Djevice nikako da iziđu iz problema, a jednom će znaku cvjetati ruže…

Po mnogima omiljeni mjesec – lipanj, konačno je stigao na velika vrata! Osim što donosi visoke temperature, prvi dan ljeta i otvorenje kupaće sezone, označit će i otvaranje nove stranice za mnoge horoskopske znakove. Većini znakova Zodijaka lipanj će biti mjesec uspjeha i blagostanja, a pojedini horoskopski znakovi će se ponovno naći u problemima…

Položaj planeta i kuća u lipnju će se drugačije odraziti na svaki horoskopski znak.

Tako će neki naći ljubav, dok će drugi prolaziti teže razdoblje, a neki će nizati uspjehe u karijeri.

Ovan 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Streetstyle Belgrade (@streetstyle_belgrade)

Ovog mjeseca Ovnovi će biti spremni da postave prioritete i smanjite opterećenost, a pojedini pripadnici možda će se osjećati i vrlo buntovno, kad su u pitanju osobne granice. Zaslužili ste da se odmorite i da u svakom rasporedu na prvo mjesto stavite uživanje. Vi najbolje znate šta vam je potrebno za emocionalnu ravnotežu – a ovog mjeseca, to vjerojatno nije stvaranje novih veza i uletavanje u avanture. Iskoristite energiju ovog perioda da raščistite sve što vas još uvijek muči, dugotrajne sukobe ili nesporazume, da zatvorite neke krugove i osjetite lakoću i radost jednostavnog postojanja u sadašnjosti.

Bik 

Društveni život Bikova ovog mjeseca dobiva na posebnom značaju – uključite se u događanja, okupljajte prijatelje i prihvatite sve pozive na okupljanja da biste iskoristili ovu živahnu društvenu fazu. Vaša sposobnost da se povežete sa drugima na dubljem nivou, može dovesti do novih prijateljstava i ojačati postojeća. Nove osobe mogu donijeti osvježavajuće proširenje perspektive, a sa nekom od njih, stvari se mogu pokrenuti u romantičnom pravcu. Zauzeti Bikovi trebaju iskoristiti ovo prekrasno razdoblje za očajavanje veze.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Streetstyle Belgrade (@streetstyle_belgrade)

Blizanac 

Početak lipnja donosi važne odluke. Blizanci će se riješiti zastarjelih alata i metoda, fokusirajući se na inovacije. Suradnja s kolegama bit će iznimno važna i omogućit će realizaciju ambicioznih planova. Zahvaljujući Veneri u Blizancima, koja pogoduje društvenim kontaktima i poslovnoj sreći, Blizancima će porasti samopouzdanje. Potaknuti ovim povoljnim okolnostima, Blizanci će se upustiti u hrabre pothvate, a možda i planirati putovanje koje će im obogatiti društveni i emotivni život.

Rak

Lipanj će biti emocionalno bogat mjesec za Rakove. Vaše kućno okruženje i intimni trenuci bit će vam vrlo važni. Slobodni pripadnici ovog znaka Zodijaka trebaju se usredotočiti na vlastitu dobrobit i ljubav prema sebi. Pravi partner će doći kada budete spremni. Zauzetim Rakovima veza s partnerom bit će duboka i emotivna. Uživajte u zajedničkim večerima kod kuće i pružite si međusobnu podršku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Streetstyle Belgrade (@streetstyle_belgrade)

Lav 

Merkur u Blizancima donosi dinamičnost i promjenjivost, ali i sposobnost održavanja kontrole nad situacijom. Do kraja lipnja Lavovi će imati više slobodnog vremena koje mogu provesti kod kuće, družeći se s obitelji. Slobodni Lavovi – budite spremni na veliku pozornost. Pokažite svoju razigranu stranu i uživajte u stvaranju novih prijatelja. Zauzetim pripadnicima ovog znaka Zodijaka zvijezde predviđaju stvaranje novih uspomena s partnerom.

Djevica 

Drage Djevice, prestanite toliko komplicirati stvari! Pred vama je razdoblje u kojem ćete ponovno morati analizirati što ustvari želite, ali zvijezde još uvijek ne vide konačan izlazak iz problema. Iako možda niste najdruštvenija osoba, netko tko dijeli vaše interese mogao bi vas iznenaditi, pa budite otvoreni za nove mogućnosti, ali uz dozu opreza jer nikada ne znate što vas može iznenaditi pri izlasku iz stana!

Vaga

Ljubav u lipnju za Vage će biti u znaku harmonije i ravnoteže, a romantika će naprosto procvjetati. Slobodni pripadnici ovog znaka Zodijaka mogli bi upoznati svoju srodnu dušu, pa astrolozi savjetuju uključivanje u što više društvenih zbivanja. Vaš šarm će privući ljude. Zauzete Vage moraju se posvetiti zajedničkim interesima i stvaranju lijepih uspomena s partnerom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Streetstyle Belgrade (@streetstyle_belgrade)

Škorpion 

Prvi dani lipnja mogu biti ispunjeni ishitrenim odlukama koje dovode do komplikacija. Važno je biti oprezan, pratiti događanja i slušati savjete autoritativnih osoba. Nemojte nepromišljeno ulaziti u bitke bez procjene vlastitih sposobnosti. Pod utjecajem Venere u Blizancima, želja za pažnjom može biti pojačana, stvarajući potencijal za neobične podvige. Iskoristite ovo razdoblje za rješavanje administrativnih pitanja i poboljšanje odnosa zahvaljujući svom šarmu. Kako mjesec bude odmicao, život će dobivati na intenzitetu.

Strijelac 

Strijelci će u lipnju biti puni avanturističkog duha. Ljubav će za vas biti puna uzbudljivih trenutaka. Slobodnim pripadnicima znaka astrolozi preporučaju odlaske na izlete ili sudjelovanje u novim aktivnostima gdje ćete upoznati zanimljive ljude. Kada je riječ o zauzetim Strijelčevima, avanture s partnerom dodatno će učvrstiti vašu vezu. Zajedno istražuju nova mjesta i iskustva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Streetstyle Belgrade (@streetstyle_belgrade)

Jarac 

Ovog mjeseca emocionalna ravnoteža je ključna – razmislite o svojim emocionalnim potrebama i uvjerite se da dajete sebi dovoljno prostora za procesuiranje i rast – ne potiskujte i ne zanemarujte bilo koje osjećaje koji se pojavljuje u ovom periodu. Uključivanje u kreativne ili terapeutske aktivnosti, može vam pružiti zdrav i konstruktivan izlaz za sve opterećujuće emocije i doprinijeti vašoj emocionalnoj ravnoteži.

Vodenjak 

Ovog mjeseca se možete naći u središtu društvenih aktivnosti – prihvatite priliku da budete društveni leptir, uspostavite nova poznanstva i napravite mjesta u svom životu za nove ljude. Istovremeno, potrudite se da odvojite i trenutke da se na dubljem nivou povežete sa bliskim prijateljima i da ojačate veze u postojećem društvenom krugu.

Ribe 

Da biste stekli više jasnoće i uvida u svoj emocionalni život, pozabavite se svojim željama i potrebama – razumijevanje vlastitih osjećanja upravljat će vašim interakcijama i odlukama, što može dovesti do uspostavljanja smislenijih odnosa i bolje komunikacije. Ako vam se čini da vas nitko ne razumije – možda je to samo zato što sami sebe ne razumijete dovoljno. A kad sebe bolje poznajete i prihvatite, susrest ćete one koji vam potvrđuju da ste na dobrom putu osobnog rasta, tako što vas i sami razumiju i prihvaćaju.

Pripremila: Tara Musulin
Izvor: wannabemagazine.com
Foto: Instagram

Slični članci