Make your day different

Logo Cover

Donosimo mjesečni horoskop za kolovoz! Ovnovi će biti spremni za ljubavnu avanturu, pred Blizancima je velika tranzicija, a Strijelci…

Mnogima omiljeni ljetni mjesec – kolovoz, konačno stiže na velika vrata. Osim što donosi visoke temperature, godišnje odmore i beskonačno uživanje u morskim radostima, s njime stižu i određene promjene u astrološkom aspektu. Ljeto je razdoblje u kojem će mnogi otpustiti kočnice i prepustiti se uzbudljivom zovu avanture. U nastavku doznajte što vas sve očekuje u najvrućem ljetnom mjesecu…

Položaj planeta i kuća u kolovozu će se drugačije odraziti na svaki horoskopski znak.

Zvijezde će nekim znakovima Zodijaka osigurati uspjehe u poslu i karijeri, a nekima u ljubavnom aspektu.

1) Ovan

U ovom vrućem mjesecu pripadnici ovog horoskopskog znaka će blistati, ugađati sebi i maksimalno uživati, no vodite računa da ne prekoračite svoj budžet. Neka pitanja o vašem emotivnom životu ponovno su na dnevnom redu pa ih ne pokušavajte izbjeći. Bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, očekujte da će se događaji u vašem ljubavnom životu odvijati posebnim intenzitetom, stoga budite spremni na avanturu.

2) Bik

Za pripadnike ovog znaka Zodijaka kolovoz može biti dobar mjesec promjena.  Osvrnuti se na prošlost može biti teško, ali ako ste spremni, isplati se. Sjetite se da promjena može biti bolna, ali i oslobađajuća. U ljubavi ćete doživjeti uspone i padove. Možda će se pojaviti osoba s kojom ćete osjećati snažnu povezanost, ali pazite da ne zaštitite svoje srce od mogućih razočaranja.

3) Blizanci

Pred Blizancima je jedno pravo putovanje, metaforičko ili stvarno. Promjena je na pomolu – čak i ako je samo posađeno sjeme ideje ili želje. Ili ste možda već duboko u tranziciji. Samci će imati priliku upoznati osobu koja će im djelovati kao lijek za dušu, živce i srce. Budite opušteni, otvoreni za nove veze i odvojite vrijeme za druženje i upoznavanje.

4) Rak

Kolovoz za Rakove nije dobro vrijeme avanturističkih pothvata, već se posvetite intelektualnom napretku. Vaš ljubavni život pretrpjet će neočekivane promjene. Neki odnosi mogu završiti, dok će drugi dobiti novu snagu. Moguć je susret s osobom koja će donijeti preokret u vašem životu.

5) Lav

Lavovi će u kolovozu imati priliku izraziti svoju kreativnost i sliku o sebi. Tijekom ovog mjeseca imat ćete priliku pokazati se i iskazati svoje talente na raznim poljima. Financijsko područje moglo bi se poboljšati, ali budite oprezni s prekomjernim trošenjem. Prošla ljubav može se vratiti u vaš život i iznenaditi vas svojom snagom. Možda ćete osjetiti ponovno povezivanje s prošlim emocijama za koje ste vjerovali da su nadiđene.

6) Djevica

Pripadnici ovog znaka Zodijaka imati će mnogo prilika za razvoj i napredovanje na profesionalnom planu. Usredotočite se na svoje ciljeve i budite organizirani. Mogu se pojaviti prilike za napredovanje ili novi poslovi. Vaš ljubavni život bit će dinamičan i pun pozitivnih događaja. Međutim, možete se suočiti s distancom u svojim vezama. Fizička ili emocionalna udaljenost može biti test za vaše odnose.

7) Vaga

Ovaj mjesec Vagama će donijeti naglasak na odnosima i partnerstvima. Obratite pozornost na vlastite potrebe i posvetite vrijeme njezi svojih odnosa. Komunikacija će biti ključ uspješne suradnje s partnerom ili kolegama. Vaše će emocije postati središnji prioritet u ovom razdoblju. Ljubavni odnosi, obiteljski odnosi i prijateljstva privući će vašu pažnju. Obratite pažnju na one koji obraćaju pažnju na vas jer im je stalo do vas.

8) Škorpion

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka kolovoz donosi prilike za unutarnji rast i transformaciju. Mogu se pojaviti prilike da istražite svoje dublje emocije i duhovni rast. Budite otvoreni za promjene i usredotočite se na svoju duhovnost. Samci se mogu naći u dramatičnim situacijama u kojima moraju pristati na modele veze koji im možda nisu najprirodniji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marina Didovich (@marina_didovich)

9) Strijelac

Strijelci, budite optimistični i usredotočite se na svoje ciljeve. Pozitivne promjene mogu se dogoditi na području ljubavi i odnosa ili se možete povezati s osobom koja dijeli vaše vrijednosti i strasti. Možete se suočiti s iskušenjem kakvo nikada prije niste iskusili. Potencijalno će se pojaviti osoba koja vas fascinira. Važno je odoljeti ovom iskušenju i ostati vjeran postojećem partneru.

10) Jarac

Ovaj mjesec pripadnicima ovog znaka Zodijaka donijeti će prilike za rast i postignuća na profesionalnom polju. Budite uporni i fokusirajte se na svoje ciljeve. Vaš trud i trud će donijeti rezultate. Ispitivanje prošlih veza bit će ključno za razumijevanje onoga što vas je kočilo i ograničavalo. Imate snage suočiti se s tim izazovima i prevladati ih. Slobodni Jarci imaju priliku za samootkrivanje i upoznavanje osobe koja će im pomoći u osobnom razvoju.

11) Vodenjak

Kolovoz Vodenjacima donosi prilike za inovacije i napredak u prijateljskim i društvenim vezama. Budite otvoreni za nove ideje i uključite se u zajednicu. Samci se mogu suočiti sa samorefleksijom koja može dovesti do kritiziranja i nepristojnosti. Obratite pozornost na način na koji utječete na druge i kontrolirajte svoje emocije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melissa Alessia (@melissa_alessia)

12) Ribe

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka zvijezde savjetuju da budu u kontaktu sa svojim unutarnjim osjećajima i posvete vrijeme svojim snovima. Kreativnost i intuicija vodit će vas do uspjeha. Vaš ljubavni život bit će pun događaja i intenzivnih emotivnih iskustava. Važno je zadržati širu perspektivu i biti svjestan sebe, svojih osjećaja i reakcija.

Pripremila: Tara Musulin
Izvor: https://atma.hr/
Foto: Instagram

Slični članci