Make your day different

Logo Cover

Jednostavan recept pomoću kojeg sami možete pripremiti ulje za sunčanje, garantiramo predivan i brončan ten

Za brončani ten i preplanulo tijelo ne trebate više posezati za skupim kremama. Možete je napraviti i sami, od samo nekoliko sastojaka. Donosimo vam recept i postupak pripreme pa da i vi možete sve očarati divnim, ljetnim tenom…

Ljeto je prema prognozama već odavno tu, na ulicama viđamo sve više gole kože, a nekad preplanule djevojke od solarija zamijenile su one koje svoj preplanuli ten njeguju uz pomoć prirodnih krema i ulja za sunčanje. Naravno, onih koje jamče divnu preplanulost i brončani ten. A mi imamo recept za jedno takvo prirodno ulje.

@reefoil

Doduše, za njega će vam trebati 20-ak dana, da se sastojci sjedine kako treba, ali je dobra vijest da oko njega nećete morati puno raditi.

Trebat će vam boca šireg grla ili jedna veća staklenka, a punit ćete je s nekoliko ribanih mrkvi, malo nasjeckanih zelenih oraha, malo cvjetova lavande i nekoliko listova kadulje.

Sadržajem napunite 2/3 pripremljene staklenke, a potom do vrha napunite maslinovim uljem. Bocu/staklenku dobro zatvorite i ostavite na suncu te je svaki dan samo malo protresite. Nakon 20-ak dana ulje je spremno za upotrebu, za postizanje brončanog tena, ali i zaštitu kože.

@bikinigirl.center

Samo maslinovo ulje ima mali zaštitni faktor, no u kombinaciji s mrkvom i orasima, zaštita raste i postaje dovoljna za više izlaganja suncu, s time da ostali sastojci dodatno njeguju, hrane i hidratiziraju kožu. A kako je mrkva koja i čini većinu ovih sastojaka, bogata beta-karotenom, ona divno ubrzava tamnjenje te istovremeno usporava starenje kože.

@topipantaicustom

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci