Make your day different

Logo Cover

Donosimo godišnji horoskop za 2023. : Bikovima će ovo biti posljednji ispit zrelosti, Vage očekuje eksplozija ljubavi, a Škorpioni…

Ispraćanjem stare godine Zemlja započinje novi krug oko Sunca, a za nas to znači da smo dobili priliku okrenuti novu stranicu. Istovremeno, planete i zvijezde mijenjaju svoje položaje, što utječe na stanja znakova Zodijaka. U nastavku doznajte što sve očekuje vaš horoskopski znak u novoj kalendarskoj godini…

Nakon, u najmanju ruku, vrlo interesantne i izazovne 2022. godine, sve nas zanima što će nam donijeti nadolazeća kalendarska godina. Iako naš napredak ovisi isključivo o tome koliko smo spremni prihvatiti promjene, pomoć horoskopa određenim znakovima uvelike će koristiti.

@doses_of_style

Ovan (21. ožujka – 20. travnja) 

Pred Ovnovima je godina od velikog značaja po pitanju emotivnog života. U emotivnim vezama će doći do prijelomnog trenutka jer 2023. će zahtijevati odrastanje i sazrijevanje. Trenutak je da prihvatite odgovornost. Uz to dolazi i emocionalna hrabrost – bit ćete spremni prekinuti veze kojima je prošao rok trajanja. Proljeće donosi brojne novitete u poslovnom spektru – neki pripadnici ovoga znaka možda će krenuti u poduzetničke vode, a nekima se smiješi promaknuće ili čak selidba u inozemstvo zbog velike poslovne prilike.  

@pearls.kw

Bik (21. travnja – 20. svibnja) 

Iza Bikova je dosta naporna godina emocionalnog sazrijevanja i razrješavanja mnogih nedoumica. Zvijezde poručuju kako 2023. godinu možete shvatiti kao posljednji ispit zrelosti. Ono što je zasigurno – biti će vrlo uspješna. Pojedini pripadnici ovog znaka Zodijaka uplovit će u bračne vode, drugi će se okušati u kupnji nekretnine, a netko će proširiti obitelj. U narednoj godini također ćete prihvatiti unutarnji rast koji sa sobom donosi nove izazove. Ne ustručavajte se pokušati nešto novo. 

@lux_men_fashion

Blizanci (21. svibnja – 21. lipnja) 

Posljednje dvije godine mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka proveli su liječeći svoj um i tijelo, zbog čega su možda zapostavili druge. Jupiter će vam pružiti priliku da povećate svoju mrežu prijatelja, kao i profesionalne i međunarodne veze. Zauzeti Blizanci naći će se pred velikim zadatkom preuzimanja odgovornosti. U nekim vezama sve će biti spremno za korak dalje, a pojedini parovi suočit će se s emotivnim turbulencijama. Generalno gledano, naredna kalendarska godina naučit će vas ozbiljnosti, odgovornosti i ustrajnosti. 

@lux_men_fashion

Rak (22. lipnja – 22. srpnja) 

Većim dijelom siječnja Mars će biti u znaku Blizanca, a njegov retrogradni smjer odrazit će se na vašu podsvijest, brige, tajne i strahove, zbog čega zvijezde predviđaju kako će početak godine biti sve ali ne opušten. Zauzetim Rakovima ovo je prilika da preispitaju odnos u kojem se nalaze, a slobodnim pripadnicima ovog znaka otvaraju se prilike za ulazak u tajne emotivne priče. Početak proljeća donosi kompletno drugačiju sliku – ljubav će cvasti, a pred vama su i vrlo povoljni poslovni preokreti. 

Lav (23. srpnja – 23. kolovoza) 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka prošli su kroz teške emotivne lekcije koje su uključivale preispitivanja odnosa, ali i tko i što ste. Ove godine Saturn vam savjetuje da izbjegnete kopanje po prošlosti i počnete gledati prema budućnosti. Savjetuje se da izbjegavate agresivne konflikte koji bi vas mogli koštati zdravlja, ali i karijere. Postoji šansa da će se dogoditi uspjeh na ljubavnom planu, ali izbjegavajte uplitanje trećih strana u vaše odnose. 

@izabelgoulart

Djevica (24. kolovoza – 23. rujna) 

Djevicama će trebati strpljenje i pažnja, kako na poslovnom, tako i osobnom putu. Planeta odgovornosti ulazi u polje partnerstva što predstavlja izazovan i emocionalan period. Kod onih koji su u braku ili žive u zajednici s partnerom mogući su konflikti koji će odrediti smjer u kojem vaš odnos ide. Ne biste trebali žuriti s donošenjem odluka i trebali biste izbjegavati svađe. Otkrivanje istine može vam zadati glavobolju. Važno je da naučite iskomunicirati svoje osjećaje.  

@lux_men_fashion

Vaga (24. rujna – 23. listopada) 

Čini se da će 2023. godina za većinu Vaga biti sretna i pozitivna. Predviđanja za 2023. za Vagu predviđaju pozitivan i sretan ljubavni život i vezu početkom ove godine. Kako godina odmiče rješavanje problema u vezi bit će jednostavnije i lakše, a slobodni pripadnici ovog znaka konačno će razriješiti i definirati odnose iz prošlosti. Budite odlučni – moglo bi vas skupo koštati. U svakom slučaju, bit ćete nagrađeni za svoj rad i trud. 

@streetstyle_belgrade

Škorpion (24. listopada – 22. studenog) 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka blagoslovljeni su urođenim potencijalom da se bore s izazovima. Prognoza Škorpiona za 2023. kaže da bi početak godine mogao biti uspješan. Ipak, zvijezde predviđaju komplikacije od drugog tromjesečja. Za mnoge pripadnike ovog znaka naredna godina bit će godina formiranja – bilo da to znači obnovu veza iz prošlosti, zatvaranje stranica ili otvaranje novih listova. Druga polovica godine donosi dobre vijesti vezane za karijeru. 

@doses_of_style

Strijelac (23. studenog – 21. prosinca) 

Horoskop za 2023. Strijelcu predviđa da bi početkom godine stvari mogle ići glatko, ali samo uz vaš optimističan pristup. Venera predviđa da bi ovo moglo biti dobro vrijeme za druženje i početak romantične veze. S odmakom godine i vaš društveni krug bit će izraženiji, a predviđa se da biste se mogli s lakoćom nositi sa stresnim situacijama kod kuće. Rješavajte probleme ukoliko ih je bilo, stabilizirajte odnose ili ih podignite na viši nivo. 

@lux_men_fashion

Jarac (22. prosinca – 20. siječnja) 

Ovo bi mogla biti progresivna godina za Jarca. Novac vam neće biti veliki problem jer ćete vjerojatno imati vrlo profitabilnu godinu. Zvijezde bi oko ožujka mogle bi imati pozitivan utjecaj na vaš financijski status. 2023. godina omogućuje vam ispuniti zahtjeve vaše obitelji, ali radi Saturna učinkovitije planirajte i donosite uravnotežene odluke tijekom završne faze ove godine. Druga polovica godine ispisat će najljepše romantične priče. Bit će zaljubljivanja na prvi pogled, a ljubavi koje traju pogurat će se prema višem koraku. 

@streetstyle_belgrade

Vodenjak (21. siječnja – 19. veljače) 

Iduća godina bi donijeti pozitivan utjecaj na vaš život. Početkom 2023. godine Jupiter bi vam mogao donijeti dobre prilike za zaradu. Venera bi vam mogla donijeti prilike za uživanje u romantičnom periodu. Razdoblje oko veljače moglo bi biti idealno vrijeme za početak nove veze. Saturn ukazuje da bi vas nedavna pogreška mogla opterećivati , međutim provođenje vremena s obitelji bit će ključno za rješavanje stalne briga. 

@streetstyle_belgrade

Ribe (20. veljače – 20. ožujka) 

Iduća će vam godina vjerojatno donijeti dobre prilike za sklapanje dobrih financijskih poslova. Vaš bi se financijski status mogao postupno poboljšati od veljače. Međutim, Ribe će morati prihvatiti nove izazove kako bi postigle željeni uspjeh. Ova će vam godina vjerojatno donijeti neka osvježavajuća iskustva u vašem ljubavnom životu. Međutim, predviđanja navode da bi vas utjecaj Saturna mogao natjerati da vidite razliku između snova i stvarnosti.  

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci