Make your day different

Logo Cover

Dok se Vedran Ćorluka u Rusiji priprema za prvu tekmu Franka Batelić u Rapcu ima slatke ‘izljeve emocija’…

Dan prije Svjetskog prvenstva u nogometu i tri dana prije prve utakmice reprezentacije Hrvatske, u Rusiji Franku Batelić, popularnu glazbenicu, uhvatila je euforija. Ali i nostalgija. Njezin zaručnik Vedran Ćorluka nastupit će u prvoj utakmici protiv Nigerije, a pjevačica već dobro priprema glasnice za navijanje….

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uspjeli su ‘uloviti’ nekoliko romantičnih dana prije njegovog odlaska u Rusiju, na Svjetsko nogometno prvenstvo. Premda će zgodna Franka bodriti hrvatsku reprezentaciju i svog dragog s tribina u Kalinjingradu, ipak joj, čini se, njezin dragi silno nedostaje. Objasnila je to na Instagramu, ispod fotografije na kojoj ona, Ćorluka i njihov pas Oscar poziraju.

‘Ono kad tek otvoriš oči, kroz prozor te gledaju sunce i more, @corlukav05_14 prepričava dogodovštine iz jutarnje šetnje, nasmiješ se, pomaziš psa za dobro jutro i s prvim gutljajem kave shvatiš – tvoj cijeli svijet je s tobom u toj sobi, na tom sivom kauču. ❤️ Emotivni throwback na prošli tjedan, Veki se sad sprema za subotuuuu a i ja moram dobro pripremiti glasnice za biti najglasnija u Kalinjingradu!’, napisala je Franka Batelić

@frankaofficial_

 

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci