Make your day different

Logo Cover

Dok joj suprug naporno trenira, prelijepa Izabel Kovačić oduševljava u izdanju kakvog ne može nositi bilo tko

Ako netko zna kako oduševiti svojom pojavom, to je zasigurno naša poznata modna odlikašica Izabel Kovačić, a dok nas njen suprug ovih dana oduševljava na terenima u Rusiji, lijepa ga je ‘ženica’ odlučila zasjeniti svojim, još jednim uspješnim modnim pogotkom. Onim koji ne stoji baš svima. A je li uspjela, provjerite sami…

Dok se njen suprug, naš proslavljeni nogometaš Mateo Kovačić, trenutno ‘hladi’ na ruskim temperaturama, njegova voljena Izabel odlučila je pokazati malu užareniju razglednicu iz Španjolske. U modnom aranžmanu koji je u njenoj režiji gotovo uvijek nepogrešiv.

@izabelandrijanic

 

@izabelandrijanic

Lijepa se Izabel na Instagramu ukazala u dugoj ‘animal’ haljini, sva u leopardu uzorku koji, priznajemo, ne stoji baš mnogima, no njenoj figuri i pomalo divljoj frizuri, doista stoji kao salivena. Posebno ovako u kombinaciji s užarenom atmosferom španjolske hacijende, u njihovom domu u Madridu gdje par živi već neko vrijeme.

@izabelandrijanic

A svoj je modni izbor Izabel začinila i malom šalom, #zalijevampovrtaljku, čime je pokazala da svoj nepogrešiv modni izričaj njeguje čak i kad uživa u ležernoj svakodnevici.

Pomalo vrućoj, rekli bismo, uz nadu da će njen post dodatno uzavrijeti krv njenog supruga i probuditi ‘zvijer’ u njemu za sutrašnji ogled s Islanđanima.

@izabelandrijanic

 

@izabelandrijanic

Fotografije: Instagram

 

 

 Hzzo

Slični članci