Make your day different

Logo Cover

Dizajnerica Ivona Glavaš održala prvu samostalnu reviju i predstavila novu kolekciju brenda Anovi, Ana Gruica Uglešić i Iris Livaja modno briljirale

Ovih dana Split je zaživio u pravom modnom ruhu. U hotelu Radisson održala se prva samostalna modna revija dizajnerice Ivone Glavaš, koja je u sklopu svog brenda Anovi predstavila kolekciju za jesen/zimu. Kolekcijom prevladavaju ženstvena odijela, haljine s prepoznatljivim elementima brenda poput ‘puf’ rukava i naglašenog struka te vuneni kaputi, a prožeta je ženstvenim i elegantnim notama. Ovaj modni događaj privukao je velik broj poznatih lica, među kojima su se istaknuli Ana Gruica Uglešić, Iris Livaja, Edita Lučić Jelić, Andrea Šušnjara, Renata Lovrinčević, Hrvoje Krolo, Žanamari Lalić…

Modna kreatorica Ivona Glavaš u Radisson hotelu u Splitu predstavila je novu kolekciju za jesen/zimu te ujedno održala prvu samostalnu reviju koju nisu željela propustiti brojna poznata imena s hrvatske društvene scene.

Ivona Glavaš, Andrea Šušnjara, Žanamari Lalić i Antea Valenta

Osječanka sa splitskom adresom ovom je revijom ujedno proslavila i osmi rođendan svog brenda Anovi, kojeg je pokrenula još kao studentica na Ekonomskom fakultetu.

‘Mislim da je san svakog dizajnera samostalna revija, tako je to bila i moja dugogodišnja želja ali sam čekala onaj pravi trenutak. On se dogodio ovo ljeto, kada sam se osjetila spremno i odlučila krenuti u realizaciju ideje. Za modnu reviju bila je osmišljena posebna scenografija i uistinu smo pazili na svaki detalj. Ovim putem želim zahvaliti svim suradnicima i sponzorima koji su dio naše modne priče,’ istaknula je dizajnerica.

Ivona Glavaš, Ana Gruica Uglešić, Iris Livaja i Albina / prva samostalna dizajnerice Ivone Glavaš

Osim hrabrih modela s piste, najviše pažnje privukle su upravo dobre prijateljice Ana Gruica Uglešić i Iris Livaja, koje su na reviju došle u glamuroznom izdanju.

 

Supruga nogometaša Marka Livaje zablistala je u upečatljivoj žutoj haljini s visokim prorezom i trendi puf rukavima, a instruktorica fitnessa odlučila se za crnu haljinu maksi duljine s prekriženim trakama naglasivši dekolte.

Prva samostalna revija dizajnerice Ivone Glavaš
Prva samostalna revija dizajnerice Ivone Glavaš
Prva samostalna revija dizajnerice Ivone Glavaš
Prva samostalna revija dizajnerice Ivone Glavaš

Foto: Teo Begović, Prosper Filipović

Slični članci