Make your day different

Logo Cover

Divne vijesti stižu iz doma dizajnerice nakita Anite Dujić Broadfoot! Ona i suprug Duncan u slatkom su iščekivanju drugog djeteta

Divne novosti stižu iz doma Anite Dujić Broadfoot, bivše manekenke, a danas uspješne dizajnerice nakita. Naime, ona i suprug Duncan u slatkom su iščekivanju drugog djeteta, a lijepa Trogirka radosnu vijest otkrila je na originalan način putem društvenih mreža i razgalila mnoga srca. Iako se pohvalila kako će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana, bivša Miss turizma nije htjela otkriti iščekuju li sinčića ili još jednu kćerkicu…

Poznata dizajnerica nakita i dekoraterka seta, 38 – godišnja Anita Dujić Broadfoot i njezin 40 – godišnji suprug Duncan, location manager, van sebe su od sreće, a razlog ne može biti ljepši. Naime, u obitelj lijepe Dalmatinke i samozatajnog Škota uskoro stiže prinova.

Sretne vijesti na društvenim mrežama objavila je upravo bivša manekenka i dizajnerica nakita, a nije dugo trebalo da se u komentarima počnu nizati čestitke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Anita Broadfoot (@anita__dujic)

‘Sve je do kuta’, napisala je lijepa Anita uz nekoliko fotografija na kojima pozira u predvorju jednog resorta u bliskoistočnoj pustinji.

Naime, bivša Miss turizma na prvoj fotografiji okrenuta je prema naprijed, odjevena u minijaturnu kožnu suknju i bijelu majicu te se trudnoća uopće ne može naslutiti. Ipak, na drugoj fotografiji snimljenoj s profila, njezin trudnički trbuščić u potpunosti je došao je izražaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anita Broadfoot (@anita__dujic)

Iako se pohvalila da će njihova obitelj uskoro postati bogatija za jednog člana, uspješna dizajnerica nakita nije htjela otkriti iščekuju li sinčića ili još jednu kćerkicu.

Naime, lijepoj Dalmatinki i suprugu Duncanu ovo će biti drugo dijete. Početkom 2019. godine postali su roditelji kćerkice kojoj su nadjenuli ime Lily, a koja će uskoro postati starija sestra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anita Broadfoot (@anita__dujic)

Podsjetimo, naša popularna dizajnerica svog je partnera, škotskog managera, upoznala 2017. godine na Visu tijekom snimanju filma ‘Mamma Mia 2’ gdje je Anita radila kao scenografkinja i dekoraterka seta, a Duncan kao location manager.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anita Broadfoot (@anita__dujic)

U bračnu luku uplovili su 2020. godine, a svadbena ceremonija održala se u Duncanovoj rodnoj Škotskoj.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci