Make your day different

Logo Cover

Divlja strana naših plavokosih ljepotica

Dok se ovog ljeta neki upuštaju u odmor, morske avanture, krstarenje i sport ove dvije poznate Hrvatice se odlučuju za opasnije aktivnosti

Iako bivša voditeljica Vanja Halilović nerijetko na svom Instagram profilu objavljuje svoje izazovne fotografije s egzotičnih destinacija na kojima uživa sa svojim dugogodišnjim partnerom Franom Barbierijem, sada je svoje pratitelje na društvenim mrežama iznenadila ‘bad girl’ imidžem. Naime, lijepa Vanja je pokazala i svoju  buntovnu stranu i objavila video na kojem sjeda za upravljač motora. Odjevena u crne razderane traperice i usku majicu, s aviatičarskim sunčanim naočalama i zaštitnom kacigom na gavi,  atraktivna voditeljica ovaj je put pokazala svoju „divlju“ stranu, a pritom nije zaboravila izgledati atraktivno kao i uvijek.

 

Baš poput svoje kolegice, i Fani Stipković je odlučila izaći iz svoje ‘sigurne zone’ te se u maniri moderne nomadkinje upustila u off road putovanje po marokanskoj pustinji. Fotografiju na kojoj samouvjereno pozira na buggyju objavila je na svom Instagram profilu, a u komentarima su se ubrzo počeli redati komplimenti na račun njezinog atraktivnog izgleda.

 

 

@fanistipkovic

Niti u ovim izazovima Vanja i Fani nisu zaboravile izgledati sexy i to s kacigom na glavi – Vanja u pravom motorističkom stilu, a Fani u jeans kompletu. Ljeto je tek na početku, a prilika za divlju zabavu puno pa možemo očekivati novi avanturistički trend naših slavnih.

Fotografije: Instagram

Slični članci