Make your day different

Logo Cover

Deva Cassel izazvala pomutnju na pariškom Tjednu mode! Lijepa kći Monice Bellucci francuskom prijestolnicom prošetala ruku pod ruku s novim dečkom

Mlađahna ljepotica Deva Cassel, kći glumice Monice Bellucci i redatelja Vincenta Cassela, svakim danom broji sve više poslovnih angažmana, a kada nije na modnoj pisti, revije ne propušta pratiti iz prvog reda. Mlada nada modne industrije bila je jedna od gošći haute couture revije francuskog velikana Dior koja se održala u sklopu pariškog Tjedna mode, a stigla je u pratnji dečka i talijanskog glumca Saula Nannija i izazvala pravu pomutnju…

Kćer Monice Bellucci i Vincenta Cassela svojom pojavom na pariškom Tjednu mode zasjenila je i najveće svjetske zvijezde.

Zgodna 19-godišnja manekenka stigla je na reviju modne kuće Dior ruku pod ruku sa svojim dečkom, talijanskim glumcem Saulom Nannijem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@devacassel.uxxi)

Bilo je to prvo javno pojavljivanje  nasljednice talijanske glumice Monice Bellucci i francuskog glumca Vincenta Casella s 24-godišnjim Nanijem kojem kritičari predviđaju sjajnu karijeru.

Talijanskog glumca uskoro ćemo gledati kao slavnog Alaina Delona u Netflixovoj adaptaciji ‘Geparda’, a njegova veza s kćeri Monice Bellucci potvrđena je 12. listopada, objavom na Instagramu.

Diorova revija poslužila je kao kulisa njihovom prvom javnom pojavljivanju u ulozi para, a zajedno su činili modni sklad u stajlinzima sa klasičnim komadima u neutralnoj paleti boja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@devacassel.uxxi)

Lijepa talijanska manekenka nosila je dugi, bež baloner s retro vibrom, uparivši ga uz stiletto štikle i Dior saddle torbicu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci