Make your day different

Logo Cover

Demi Moore u potresnom intervjuu otkrila kako je bila silovana sa svega 15 godina, da ju je vlastita majka prodala za 500 dolara…

Američka glumica Demi Moore u emisiji Good Morning America novinarki Diane Sawyer ispričala je čitav niz potresnih detalja iz vlastitog djetinjstva, a između ostaloga holivudska glumica tvrdi kako je u dobi od 15 godina bila silovana kada ju je vlastita majka prodala starijem muškarcu za 500 dolara….

Slavna glumica Demi Moore ovih je dana na televiziji podijelila potresnu ispovijest iz tinejdžerskih dana kojom optužuje vlastitu majku za svodničenje i sudjelovanje u njenom silovanju. U televizijskom intervjuu za legendarnu je novinarku Diane Sawyer 56-godišnja glumica progovorila o traumama iz mladih dana. Bivša supruga Brucea Willisa i Ashtona Kutchera otkrila je kako je s 15 godina bila primorana otići u kuću starijeg muškarca koji se s njezinom majkom dogovorio za njezino ‘tijelo’. Nakon što ju je muškarac iskoristio, 15-godišnju Demi upitao je: ‘Kakav je osjećaj biti kurva svoje majke za samo 500 dolara?’

 
 
 
 
 
 
@demi.moore

Novinarka ju je pitala slaže li se s time da ju je majka svodničila, na što je glumica rekla da stvari nisu bile crno-bijele. Prema njezinim svjedočanstvima, majka bi ju od malenih nogu izvodila u barove kako bi zapela za oko starijim muškarcima s novcem, no nikome je direktno nije prodala.

Iako tvrdi da njihov odnos nije bio nimalo uobičajen i zdrav, Moore kaže kako se nije radilo o direktnoj seksualnoj transakciji. No priznala je kako to ne umanjuje činjenicu da ju je majka spojila s pervertitom i time ju dovela u direktnu opasnost.

  Advertisement
  Advertisement

Njihov odnos nije bio obilježen prisilnim lovom na muškarce, nego i osobnim traumama, poput one kada je majku spasila od pokušaja ubojstva. Sa svega 12 godina, gurala joj je prste u usta kako bi spriječila predoziranje. Upravo iz ovih razloga Demi Moore i majka Virginia nisu razgovarale u njezinoj odrasloj dobi. Do njezine smrti 1998. godine nije joj dopuštala da se približi obitelji koju je tada bila zasnovala s glumcem Bruceom Willisom.

 
@demi.moore

U razgovoru s novinarkom prisjetila se i braka s Ashtonom Kutcherom čije je dijete spontano pobacila, a posljedice gubitka djeteta ostavile su duboke posljedice. Glumica je nakon tog nemilog događaja postala ovisna o alkoholu, drogi i tabletama protiv bolova, što je uzrokovalo raskol u odnosu sa svoje tri kćeri. Danas je sretna žena koja radi na izgradnji odnosa s članovima obitelji u čijim životima aktivno sudjeluje. Demi Moore svoje će traume, ali i glumačke uspjehe sa svijetom podijeliti iduće godine kada namjerava objaviti svoje memoare.

 
 

Foto: Instagram

Advertisement
Advertisement

Slični članci