Make your day different

Logo Cover

Demi Moore proslavila 60. rođendan i (opet!) uživa status solerice! Nakon tri bračna brodoloma, došao je kraj ljubavi i s 13 godina mlađim chefom

Holivudska glumica Demi Moore 11. studenog proslavila je 60. rođendan, a četiri dana kasnije javnost je doznala kako slavna glumnica ponovno uživa status solerice. Iako se vjerovalo kako je ljubavnu sreću konačno pronašla sa švicarskim chefom Danielom Hummom, američki mediji potvrdili su kako se par razišao. Zvijezda filma ‘Striptiz’ i vlasnik njujorškog restorana ‘Eleven Madison Park’ svoju vezu obznanili su u lipnju, objavivši zajedničke fotografije snimljene u Parizu, gradu ljubavi, no čini se kako holivudskoj zvijezdi partnerski odnosi jednostavno ne idu od ruke…

Na iznenađenje svjetske javnosti, holivudska glumica Demi Moore ponovno uživa status solerice, nakon manje od godinu dana naizgled idealne ljubavne veze s uglednim švicarskim kuharom.

Glumici i poduzetnici, koja je 11. studenog proslavila 60. rođendan, početkom godine srce je ukrao 13 godina mlađi chef Daniel Humm, a od tada svakim danom sve se više doimalo kao da je konačno pronašla ‘onog pravog’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Iako nije poznat razlog prekida, prema navođenju magazina Us Weekly, glumica je navodno dobro te stavlja fokus na druženje s djecom i prijateljima, a švicarski chef vratio se svom popularnom restoranu s njurorškom adresom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Vezu su javno obznanili su u lipnju putem Instagram profila, objavivši  nekoliko zajedničkih fotografija iz Pariza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Uspješan Švicarac također je vlasnik elitnih svjetskih restorana NoMad i popularnog londonskog restorana Davies and Brooke.

Prije tri godine povezivali su ga s Lauren Powell Jobs, udovicom osnivača Applea Stevea Jobsa, a znao je biti i viđen u društvu Meghan Markle prije nego li se udala za princa Harryja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

Prije nego je prohodala s poznatim chefom, Demi Moore bila je osam godina u braku s mlađahnim Ashtonom Kutcherom, a iza sebe ima i brak s glumcem Bruceom Willisom, u kojem je dobila tri kćeri. Slavni glumci u braku su bili bili od 1987. do 2000. godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

U prvom braku bila je s pjevačem Freddyjem Moorem, čije prezime i danas nosi. Osim toga, glumica je bila zaručena i za glumca Emilia Esteveza i zvijezdu serije ‘Dva i pol muškarca’, Jona Cryera.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci