Make your day different

Logo Cover

Demi Moore potpuno se ogolila u memoarima: Osim nikad ispričanih detalja bračnih krahova, iskreno je pisala i o ovisnostima o drogama i alkoholu

Još jedna velika holivudska zvijezda odlučila je otkriti brojne pikanterije iz svog života i na taj se način ogoljeti pred svjetskom javnosti, a riječ je o nekad planetarno popularnoj glumici, bivšem seks simbolu, Demi Moore koja je u memoarima ‘Inside Out’ već otkrila nikad ispričane detalje iz svog djetinjstva, bračnih krahova, iskreno je pisala i o problemima ovisnosti o drogama i alkoholu, a iako se u je mnogi tijekom njezine karijere smatrali i više nego odličnom glumicom, skrušeno je u knjizi priznala da su svojoj koži zapravo nikada nije osjećala dovoljno dobrom. Što je i bio razlog mnogih životnih promašaja koje više ne želi skrivati ni od koga…

Za točno četiri mjeseca na tržište stižu još jedni memoari, autobigrafska knjiga popularne svjetske zvijezde, 56-godišnje glumice Demi Moore, a kako se već sada čini, knjiga ‘Inside Out’, mogla bi biti veliki hit. Jer će glumica u njima bez imalo zadrške priznati brojne, dosad nepoznate detalje iz života, od teškog djetinjstva bez oca do problema s ovisnosti, razlozima raspada njenih brakova. I mnogim drugim temama o kojima danas nerado razmišlja, ali je svjesna kako su je upravo ti momenti učinili onakvom kakva danas jest. Ali se sobom, priznala je, ne ponosi baš uvijek.

 
 
 
 
 
 

Knjiga će na tržište izići u rujnu, a dio priznanja glumica je već otkrila urednici magazina Harper, Jennifer Barth, koja je prva dobila priliku pročitati je u cijelosti te je o knjizi u članku napisala: ‘Demi je napisala knjigu o preživljavanju, uspjehu, predanosti, ali i njezinom stalnom otporu’.

 

  Advertisement
  Advertisement
@moore2d

Kako otkriva članak, glumica se u uvodnom dijelu prisjetila prilično skromnog, pa i teškog djetinjstva u Novom Meksiku gdje je odrastala uz majku i očuha, a dok pravog oca nikada nije upoznala.

 

Očuh je u njenom djetinjstvu počinio samoubojstvo. Glumicu je to strašno potreslo, a nakon što je ostala sama, s problematičnom majkom koja je imala velikih problema s alkoholom i nipošto joj nije bila životni uzor, Demi je odlučila pobjeći pa tako nije niti uspjela završiti srednju školu.

 
 

 

 

Advertisement
Advertisement
@cinema_epic

 

Umjesto toga odlučila je ući u showbiznis, a već sa 17 godina upoznala je svog prvog supruga, 12 godina starijeg glazbenika Freddy Moorea. Zajedno su napisali tri pjesme, a potom se, 1980. godine brzo i udala za njega. U braku su bili pet godina, a rastali su se kada je Demi imala tek 23. godina.

No želja za burnim zvjezdanim životom u tim su je godinama pretvorili i u ovisnicu, o čemu je vrlo iskreno progovorila u knjizi. Bilo je to tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća kada se sama, prvi put, prijavila na rehabilitaciju.

Nakon raspada prvog braka, glumica u usponu upoznala je drugog supruga, sedam godina starijeg i tada znatno poznatijeg kolegu, Bruce Willisa za kojeg se udala 1987. godine.

 

@demi.moore

 

Par je u braku bio do 2000. godine u kojem su dobili tri kćeri, a koje su kao glumice krenule roditeljskim stopama, 30-godišnju Rumer Glenn, 27-godišnju Scout LaRue te 25-godišnju Tallulah Belle.

No ljubav nije opstala, pa je Demi pet godina kasnije uplovila u još jednu lošu bračnu luku. Onu s 15 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom, a iako im svijet zbog te razlike u godinama nije davao velike šanse, ipak su izdržali dugih osam godina. No, na kraju nisu uspjeli, o čemu je, kao i o braku s Bruce Willisom, otvoreno sve otkrila u knjizi.

 

@demi.moore

 

@demi.moore

To su detalji koji će sigurno privući mnoge, posebno njezine obožavatelje, a osim nikad ispričani detalja iz ljubavnog života, fanovi će moći pročitati i one najiskrenije misli jedne od nekad najplaćenijih glumica svijeta.

A tiču se, ne toliko njezinog uspjeha, već naprotiv, njezine bitke sa samom sobom.

 

@demi.moore

‘Bez obzira na vlastiti uspjeh, sebe nikada nisam smatrala dovoljno dobrom niti sam se osjećala dobro u svojoj koži’, priznala je iskreno, a u priči o ovisnostima, naime, drugi put je na liječenju završila 2012. godine, među ostalom je napisala: ‘Došla sam do točke kada sam, uz pomoć voljenih, morala početi graditi svoj život ispočetka. Srećom, oni su mi dali šansu da ne uništim sve oko sebe, već da počnem ispočetka. Očito je da su u meni ipak vidjeli puno toga dobrog, više nego ja sama, i na tome sam im vječno zahvalna. Bez njihove vjere u mene, ja danas ne bih bila to što jesam’.

 

@elartesiete

Za druge detalje, rujan donosi više, pa možda u svojim memoarima otkrije i malo više o vezi o kojoj se posljednje vrijeme šuška.

Naime, nakon tri propala braka glumicu američki mediji u posljednje vrijeme sparuju sa srpskom stilisticom Mašom Mandžukom, pa će fanovi morati pričekati nije li možda u knjizi spomenula i to.

@demi.moore

 

@traceymattinglyagency

 

 

Foto: Instagram

Slični članci