Make your day different

Logo Cover

Dejan Lovren smislio genijalnu ideju kako privući buduće mladence da se baš u njegovom hotelu vjenčaju! Sebe je ponudio kao gosta, ostalo je iznenađenje

Dejan Lovren, hrvatski nogometni reprezentativac, i njegova obitelj prije četiri godine otvorili su luksuzni hotel Joel u Novalji na otoku Pagu netom nakon osvojenog srebra na SP-u u Rusiji. Hotel ima četiri zvjezdice, 60-ak kreveta i bazen, a da njegov moderan dizajn privuče još više publike domišljati nogometaš, koji turistički biznis shvaća ozbiljno, osmislio je i objavio je posebnu ponudu…

Uračunajte me kao gosta ako budete imali vjenčanje u hotelu Joel u Novalji’, poručio je jedan od najzgodnijih hrvatskih nogometaša i igrač ruskog Zenita u objavi na Instagram profilu svog hotela.

Osim što sebe nudi kao gosta 33 – godišnji Lovren nije precizirao što bi njegov angažman točno podrazumijevao, da li bi kao i svaki uzvanik pjevao i plesao s mladencima i njihovim gostima, ali za pretpostaviti je kako bi se sa svima fotografirao i podijelio autograme.

Screenshot

‘Sad i zauvijek! Razmišljate o svom velikom danu? Evo ideje! Zašto to ne smanjite na svoje ‘najbliže i najdraže’, odvedete ih na prekrasan otok u Hrvatskoj i rezervirate cijeli luksuzni hotel! Hotel Joel sada nudi ekskluzivne rezervacije za događaje za pred i postsezonske datume po pristupačnim cijenama. S kapacitetom od 58 kreveta i do 80 sjedećih mjesta u restoranu, Joel je savršeno mjesto za organizaciju bilo kakvog događaja manjeg obima gdje možete ekskluzivno rezervirati cijeli hotel uključujući restoran i bar pored bazena’, piše u opisu fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by | | (@joelhotel_novalja)

Nije poznato da li se netko od mladenaca koji žele uploviti u bračnu luku već javio Lovrenu, ali sporna objava naišla je na brojne šale na Twitteru. ‘Rezervirala bih i natjerala ga da gleda Disney+’, jedna je od šala korisnika Twittera.

Naime, Lovren je u travnju podijelio svoje nezadovoljstvo platformom Disney+ nakon što su najavili da će povećati udio LGBTQ+ sadržaja za djecu.

‘Otkazao sam godišnju pretplatu. Odvratni ste Disney’, napisao je tada Dejan

Foto: Instagram

Slični članci