Make your day different

Logo Cover

Dario Šimić u rijetkom večernjem izlasku s lijepom suprugom Jelenom, Anicu Kovač već dugo nismo vidjeli ovako skockanu…

Proslava dva desetljeća uspješnog poslovanja Operete, vodeće hrvatske agencije za nekretnine, okupila je sinoć u HNK u Zagrebu brojne osobe iz poslovnog i javnog života. Opereta se tijekom godina istaknula svojom kvalitetom i predanošću u posredovanju nekretninama, a vrhunac svečanosti simboličnog naziva ‘Večer Operete uz operetu’ bila je izvedba hvaljene operete ‘Šišmiš’ J. Straussa ml.

Pozivu na ovu veliku i važnu obljetnicu odazvali su se mnogobrojni poznati i ugledni gosti, među kojima su Anica Kovač, Boris Vujčić, Vili Beroš, Adrian Ježina, Davorin Štetner, Dušan Pšeničnik,  Dražen Čović, Saša Cvetojević, Denis Matijević, Siniša Glumičić, Damir Smrtić, Krešimir Macan, Božo Skoko, Đurđica Klancir, Silvio Marić, Dario i Jelena Šimić, Mirjana Čagalj, Damjan Rudež, Ida Prester, Pedro Scholz, Iris Cekuš, Ivan Vukušić, Joško Lokas, Larisa Lipovac, Ana Radišić i brojni drugi.

Anica Kovač, Jelena Kravoščanec Todorović i Sanela Pavičić

‘Iako su nam ova dva desetljeća proletjela u trenu, svjesni smo da smo zajedničkim snagama puno toga stvorili na što možemo biti ponosni. Najljepši dio našeg posla je što smo uljepšali i olakšali živote tisućama naših klijenata, što smo pridonijeli ostvarenju njihovih snova i što smo uspjeli pridonijeti profesionalizaciji tržišta nekretnina u Hrvatskoj’, istaknuo je osnivač i direktor Operete Boro Vujović.

Dario Šimić, Ana Todorović Vujović, Boro Vujović, Jelena Šimić

Nadodao je i kako ova obljetnica nije samo prilika za pogled unatrag i zbrajanje svega što su postigli,  već i poticaj za zajednički pogled u budućnost, daljnji rast i razvoj. ‘Trudit ćemo se da naša Opereta i dalje ostane mjesto gdje se kvaliteta onoga što radimo susreće sa strašću kojom radimo’, naglasio je Vujović.

Cijeneći važnost obitelji i doma, Opereta godinama nastoji pomagati i zajednici u kojoj djeluje, a posebice onima bez obiteljskog doma. Opereta već nekoliko godina surađuje s Udrugom SOS Dječje selo Hrvatska, stoga im je i ovom prilikom direktorica Operete Jelena Kravoščanec Todorović uručila donaciju kao potporu nastavku njihovim plemenitim aktivnostima.

Boris Vujčić, Boro Vujović, Izabela Vrtar, Krešimir Macan

Opereta je osnovana 2003. godine u Zagrebu, a danas svoje urede imaju diljem Hrvatske. Tim ove uspješne agencije za nekretnine broji više od 60 stručnjaka koji se gotovo svakodnevno educiraju kako bi bili što kvalitetniji u svome poslu i pristupu prema klijentima.

 

Pogledajte FOTO galeriju:

.
.
Ana Radišić
Saša Cvetojević, Jelena Kravoščanec Todorović, Boro Vujović, Vesna Jelić
.
.
.
Krešimir Macan, Boro Vujović, Lana Pavić i Marko Kožul
Jelena Kravoščanec Todorović, Mario Valentić, Ana Popović Vujović
Jelena Kravoščanec Todorović, Boro Vujović i Ana Radišić
Ivan Peševski, Jelena Kravoščanec Todorović, Boro Vujović, Ida Prester
Ana Popović Vujović, Boro Vujović, Jelena Kravoščanec Todorović
Adrian i Marina Ježina, Boro Vujović
.

 

Anja Alavanja, Jelena Kravoščanec Todorović, Ana Miščević
Damir Smrtić i Boro Vujović
.

Foto: promo

 

 

Slični članci