Make your day different

Logo Cover

Danijela Martinović zaljubljena je preko ušiju! Prve fotografije para otkrile su lice kriminalističkog inspektora koji joj je osvojio srce

Glazbenica Danijela Martinović posljednjih mjeseci ne skida osmijeh s lica, a razlog tome je nova ljubav u njezinom životu koju je pronašla nakon 24 godina veze s pjevačem Petrom Grašom. Da ponovno ljubi, zgodna Splićanka otkrila je u intervjuu za Gloriju, priznavši da je njezino srce osvojio kriminalistički inspektor Josip Plavić. Iz profesionalnog susreta, koji se dogodio prije godinu dana, razvila se ljubav. Da u njoj uistinu uživaju, potvrdile su prve zajedničke fotografije para koji je ovih dana uhvaćen u romantičnoj šetnji zagrebačkim ulicama, ne skidajući osmijehe s lica…

Nakon prekida veze duge 24 godine, splitska pjevačica Danijela Martinović ponovno ljubi!

Kriminalistički inspektor Josip Plavić novi je muškarac u životu 51 – godišnje glazbenice, koja je u intervjuu za Gloriju otkrila da su ih spojile iste vrijednosti, pogledi na život, ali i snovi za budućnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Novopečeni par sada je prvi put snimljen zajedno u javnosti, dok su zagrljeni šetali zagrebačkim Zrinjevcem. Osim što nisu skidali osmijehe s lica, jedno drugome upućivali su zaljubljene poglede, a nisu se libili iskazati i nježnosti.

Prve fotografije splitske pjevačice i njezinog novog partnera pogledajte OVDJE!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Nekadašnja članica grupe Magazin u nedavnom intervjuu za magazin Gloria otkrila je da su joj zrele godine donijele mir, osjećaj slobode i sreće, pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu.

‘Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove’, otkrila je lijepa Splićanka.

‘Prolazimo puno lijepih trenutaka, o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena’, istaknula je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Josip Plavić kriminalistički je inspektor, a kako doznaje Slobodna Dalmacija, iza njega je jedan propali brak u kojem je dobio kćer, a sa bivšom suprugom je u dobrim odnosima.

Ovaj zagrebački policajac u estradnim krugovima poznat je kao rock pjevač i gitarist. Dio je rock benda Izvan Zakona osnovanog 1991. godine u kojem svira gitaru i pjeva te uglazbljuje tekstove koje piše njegova kolegica kriminalistkinja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Podsjetimo, Danijela Martinović bila je u dugogodišnjoj vezi sa splitskim pjevačem Petrom Grašom. Upoznali su se 1995. godine na Dori. Iste te godine lijepa Splićanka rekla je sudbonosno ‘da’ pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu, a njihova ljubavna priča potrajala je tri godine.

Nedugo nakon što se razvela od bivšeg supruga, glazbenica je sve više vremena provodila s Petrom Grašom i u kratkom roku ukrala njegovo srce. U svibnju 2021. godine nakon gotovo četvrt stoljeća što su proveli zajedno, jedno drugome odlučili su reći ‘zbogom’.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci