Make your day different

Logo Cover

Danijela Martinović predstavila novu knjigu! Na promociju stigla u pratnji novog dečka, a podršku su iskazale Barbara Kolar, Mirna Maras…

Glazbenica Danijela Martinović posljednjih mjeseci ne skida osmijeh s lica, a sada ima još jedini veliki razlog za ponos i slavlje. Naime, zgodna Splićanka pred okupljenim prijateljima i dragim ljudima predstavila je svoju novu knjigu ‘Tuširanje duše’, u kojoj predstavlja pravu sebe, a ne sliku kakvu su o njoj stvorili mediji. Autobiografska knjiga predstavljena je u bajkovitom okruženju parka Vision Land, inače paintball kluba koji je osnovao njezin partner, policijski inspektor Josip Plavić, koji nije skrivao ponos zbog svoje lijepe izabranice…

Splitska pjevačica i spisateljica Danijela Martinović održala je promociju svoje nove knjige ‘Tuširanje duše’ u zabavnom parku u Štakorovcu.

Uz 51-godišnju glazbenicu bio je njezin partner, inspektor Josip Plavić, koji se čitavo vrijeme nije odvajao od svoje izabranice, ne krijući ponos zbog njezinog uspjeha.

Danijela Martinović

Cijenjena glazbenica priznala je kako je za nastajanje ove knjige najzaslužniji njezin mentor, cijenjeni hrvatski pisac Branislav Glumac, koji je zajedno s vrsnom hrvatskom spisateljicom Darijom Žilić, i predstavio knjigu.

Danijela Martinović

‘Branislava sam davno upoznala, i u nekom trenu s obzirom da je pročitao moju seriju knjiga ‘Šalabahter života’, počeo me nagovarati kako sam zrela za pisanje knjige u većoj formi. Ja sam umrla od straha, no on je bio uporan i hvala mu na tome. Jer tek sada kada imam knjigu u ruci, vidim da se isplatilo otvoriti vrata i ući, te proći kroz strah!’, rekla je Danijela.

Danijela Martinović i Branislav Glumac

Specifičan naslov knjige ‘Tuširanje duše’ itekako ima svoj razlog: ‘Kada sam pročitala prvo poglavlje svom mentoru i rekla mu koji naslov predlažem, bio je oduševljen. Rekao je – apsolutno najljepši mogući naslov jer u ovom procesu ne samo da ćeš tuširati svoju dušu – nego i mnoge druge.’ ispričala je glazbenica i spisateljica.

Danijela Martinović s mamom

Obiteljsku podršku Danijeli pružila je majka Ivanka, a među okupljenima bili su pjevač Bojan Jambrošić, voditeljica Uršula Tolj, glumica Marija Borić, voditeljica Barbara Kolar, pjevačica i voditeljica Sanja Doležal i voditeljica Mirna Maras Batinić.

Marija Borić Jerenić i Danijela Martinović
Mirna Maras Batinić, Ivana Šola i Mila Dude

Uz pjevačicu i spisateljicu čitavo vrijeme bio je i njezin novi partner, policijski inspektor Josip Plavić, koji je čak i poljubio svoju djevojku pred kamerama, a ona čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

Podsjetimo, zgodna Splićanka krajem ožujka priznala je kako je njezino srce osvojio kriminalistički inspektor Josip Plavić. Ljubav se razvila iz profesionalnog susreta koji se dogodio prije godinu dana.

Novu ljubav Danijela Martinović pronašla je nakon 24 godine veze s glazbenikom Petrom Grašom. Upoznali su se 1995. godine na Dori. Iste te godine lijepa Splićanka rekla je sudbonosno ‘da’ pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu, a njihova ljubavna priča potrajala je tri godine.

Danijela Martinović i Josip Plavić

 

Danijela Martinović – promocija knjige
Uršula Tolj
Nikol i Katica Topčić
Alis Marić
Mirna Maras Batinić
Sanja Doležal
Marija Borić Jerenić
Barbara Kolar
Emina Pršić
Mila Dude
Lea Dekleva
Barbara Repe
Danijela Martinović
Danijela Martinović i Branislav Glumac
Danijela Martinović

 

 


Slični članci