Make your day different

Logo Cover

Crne lakirane čizme vrući su zimski trend sa snažnom seksi notom! Nisu im odoljele Severina, Olja Vori i Nina Badrić, pronašli smo 5 ludo dobrih modela

Lakirana čizme s vrtoglavo visokom potpeticom koje dosežu do iznad koljena veliki su hit ove sezone, a iako većinu lakiranih modela asociraju na jeftino izdanje Julije Roberts iz filma ‘Zgodna žena’, uz pomno odabrane odjevne komade mogu itekako izgledati stajliš. Dokazale su to glazbenice Severina i Nina Badrić, ali i Olja Vori, supruga rukometne legende Igora Vorija.

Povratak lakiranih čizama na sam vrh modne scene zimskim outfitima (čak i onim najmonotonijima) dati će retro, ali snažnu seksi notu. Kim Kardashian i njezine sestre Kylie Jenner, zatim Madonne i Julie Fox ovaj su vrući trend prigrlile još početkom prošle godine.

Na za zagrebačku premijeru filma ‘Babylon’ Damiena Chazellea stigli su Olja i Igor Vori, a supruga rukometne legende ukrala je sve poglede genijalnim čizmama.

Igor i Olja Vori/ foto-promo

Crnu suknju mini kroja spojila je s klasičnom bijelom majicom i crnim blejzerom brenda Diesel.
Ipak, najzanimljiviji dio njezinog izdanja definitivno su bile lakirane čizme.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olja Vori (@oljavori)

Popularna glazbenica Severina Splićane je u Novu 2023. godinu uvela u stajlingu za pamćenje čija su kruna bile upravo crne lakirane čizme s vrtoglavo visokom potpeticom, a koje su joj dosezale do polovice bedra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Pronašli smo 5 ludo dobrih modela:

Dries Van Noten € 507
Paris Texas, € 451
Gianvito Rossi
Paris Texas, € 795
Paris Texas, € 696

Foto: Instagram/promo

Slični članci