Make your day different

Logo Cover

A sretna dobitnica knjige Zapisi o nervoznom planetu, štiva koje podučava kako biti sretan i nadasve čovječan u ludilu 21. stoljeća, je..

Cover Style i Znanje daruju jednoj čitateljici (ili čitatelju!) knjigu Zapisi o nervoznom planetu pisca Matta Haiga, koja donosi protuotrov modernom svijetu i nudi odgovor na pitanje o vezi između tjeskobe i svijeta u kojem živimo. Zapisi o nervoznom planetu iskreni je pristup kako se uhvatiti u koštac s izazovima svijeta koji nas okružuje, pametno i bezvremeno štivo koje će vas podučiti kako biti sretan i nadasve čovječan u ludilu dvadeset prvog stoljeća.

Zapisi o nervoznom planetu (Notes on a nervous planet, 2019.). Matt Haig (1975) britanski je novinar i pisac. Pisao je za The Guardian, The Sunday Times, The Independent, The Sydney Morning Herald i The Face. Dosad je napisao sedam romana, a u nakladi Vorto Palabra dosad su prevedeni i objavljeni Kako zaustaviti vrijeme i Zapisi o nervoznom planetu.

Sretna dobitnica je:

Kristina Kemešić

 


Više o knjizi Zapisi o nervoznom planetu:

Suvremeni svijet, uza sve pogodnosti, kao da nam je u život donio i pregršt nesreće. Ne čini li vam se da nas današnji način života čini sve bolesnijima i sve nesretnijima? Da nikad nismo bili povezaniji, a sve smo usamljeniji? Toga je maglovito bio svjestan i Matt Haig, dok ga užurbana svakodnevica, s jednim okom uvijek prikovanim uz ekran, nije svom snagom udarila u lice.

Kad je počeo patiti od napadaja panike, anksioznosti i depresije, pitanje o vezi između tjeskobe i svijeta u kojem živimo za njega je postalo životno važno. Odgovore nam sada predstavlja u ovoj nezaboravnoj knjizi. Razni nas društveni, marketinški i tehnološki ‘pomagači’, tako nezaobilazni u svijetu koji nas okružuje, zapravo mogu spriječiti da budemo sretni, samo je jedno od njegovih fascinantnih zapažanja.

Zapisi o nervoznom planetu iskreni je pristup kako se uhvatiti u koštac s izazovima svijeta koji nas okružuje, pametno i bezvremeno štivo koje će vas podučiti kako biti sretan i nadasve čovječan u ludilu dvadeset prvog stoljeća.

Foto: Promo

Slični članci