Make your day different

Logo Cover

Cover Style i Exit vode vas na predstavu Eva Braun!

Cover Style i Teatar Exit daruju jednog čitatelja s dvije ulaznice za predstavu Eva Braun koja igra u subotu 7.4. u 20h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1). Dobitnici će biti objavljeni u subotu, 7. travnja, u 10.00 sati, a koje uvjete natječaja koje trebate ispuniti kako bi osvojili ulaznice za nagrađivanu monodramu s Dariom Lorenci Flatz u naslovnoj ulozi provjerite u nastavku:

Cover Style i Teatar Exit pripremili su pravu poslasticu za sve ljubitelje kazališta. Naime, jedan čitatelj ima priliku osvojiti po dvije ulaznice za nagrađivanu monodramu ‘Eva Braun’ s Dariom Lorenci Flatz u naslovnoj ulozi. Predstava će se održati u subotu 07. travnja u 20: 00 sati u Studiju Exit na adresi Gundulićeva 37/1, a dobitnici će biti objavljeni u subotu, 7. travnja u 10:00 sati. Sve što trebate učiniti kako bi pristupili natječaju je:

1. Lajkati stranicu Cover_hr i Teatar Exit

2. Javno shaerati post s naše Facebook stranice kako bi nam vaša objava bila vidljiva

3. U komentar tagirati tri osobe kojima bi se ova predstava mogla svidjeti

 

 

 

 

Sretan dobitnik ulaznica svoje karte preuzimaju u Studiju Exit pola sata prije predstave.

Sretno!

 

Eva Braun poznata je kao žena koja je posljednjih 16 godina svog života provela uz Adolfa Hitlera. Do same njezine smrti, koja je još uvijek ostala zagonetna i oko koje su se ispleli razni mitovi, bila je u Hitlerovoj sjeni. Priča je to o maloj njemačkoj provincijalki koja je maštala o Hollywoodu i melodramatskim filmovima, živjela u sportskom duhu i uvijek bila apolitična. “Ona je samo željela malo sreće!”

Ova predstava postavljena je kao demistifikacija jednog mita koji još i dan-danas golica razne izdavače i žutu štampu.

Nagrade:

Zlatni lav – Dariji Lorenci dodijeljena je nagrada Zlatni lav za najbolju žensku ulogu na 2. Međunarodnom festivalu Komornog teatra Zlatni lav u Umagu

Festival glumca – Dariji Lorenci dodijeljena je nagrada za najbolju žensku ulogu na Festivalu glumca u Vinkovcima

 

O autoru:

Stefan Kolditz rođen je 1956. u Istočnom Berlinu. Završio je studij teatrologije na Humboldtovom sveučilištu u Berlinu, na kojem danas radi kao slobodni docent na odjelu za scenarije. Uglavnom radi kao scenarist i voditelj snimanja na njemačkoj televiziji, a radi i za film. Dobitnik je glavne nagrade na filmskom festivali u Münchenu (1994.), a nominiran je i za saveznu filmsku nagradu za film Burning Life (1995.). Njegovi kazališni komadi su San zimske noći (1993.), Kava – život i smrt (1995.) i Eva Braun – Hitlerova ljubavnica (1996.), koja je praizvedena u Berliner Ensemble 1998. s Corinnom Harfauch u naslovnoj ulozi. Trenutno živi i radi u Berlinu.

Autorski tim:

Tekst: Stefan Kolditz
Režija: Edvin Liverić
Igra: Daria Lorenci Flatz
Oblikovanje svjetla: Deni Šesnić
Oblikovanje zvuka: Ivan Marušić Klif
Kostimi: Nataša Mihaljčišin
Majstor svjetla i tona: Dina Marjanović, Dragan Micić, Dino Kraljeta
Fotografija: Vanja Šolin
Grafičko oblikovanje: Stubiornotobe
Organizacija, promocija i prodaja: Vedrana Reberšak, Gordana Miličević, Mirela Lautar i Eva Lukić
Umjetnički ravnatelj Teatra EXIT: Matko Raguž

 

Foto: Press


Hzzo


Slični članci