Make your day different

Logo Cover

Colonia užarila zagrebački asfalt

‘Que sera’ naziv je nove pjesme za koju je grupa Colonia proteklih dana snimala na zagrebačkim ulicama. Svoju premijeru imati će 26. srpnja 2017., kada će se spot predstaviti publici.

Spot za novu pjesmu pod redateljskom palicom Darka Bušnje, a za koji je scenarij osmislila Valerija Đurđević, sniman je protekla dva dana na atraktivnim lokacijama u Zagrebu, kada je Ivana uz plesačice i plesače pokazala i svoj plesački talent. Za cjelokupan styling zadužen je bio Marko Grubnić dok koreografiju potpisuje Neven Ivić.

 

 

Već prvi kadrovi otkrivaju da spot odiše nekim novim elementima i posebnom kemijom koju će povezati Coloniju i njene vjerne slušatelje, a izazovna koreografija, odlična atmosfera i puno smijeha koji pratili snimanje spota, pokazali su da je Ivana uspješno uskočila u svoju novu ulogu.

«Pjesma ‘Que sera’ ima tipičan refren za Coloniju, ritam uz koji sam odrasla i koji volim, i iako je bilo vruće i koreografija dosta zahtjevna, uživala sam u svakom trenutku na snimanju. Plesali smo gotovo cijeli dan, ali plesala sam s velikim užitkom. Neven je napravio odličnu koreografiju, koja je za mene bila jedan novi izazov i jedva čekam da spot prestavimo publici».

 

 

Oduševljenje atmosferom na snimanju spota najmanje je krio Boris Đurđević, koji se, kako kaže, već dugo nije ovako dobro proveo te nastavlja ‘Svi se mi u životu pribojavamo promjena, no ova koja se dogodila upravo sada, jedno je od mojih boljih iskustava u posljednje vrijeme. Iako mi snimanja nisu najdraži dio ovog posla, izgleda će ubuduće biti. Nasmijao sam se Ivani koja je prezabavna, na setu nije bilo nikakve nervoze ili tenzija, proveli smo opušten dan u odličnoj atmosferi. Veselim se vidjeti final spota’.

 

 

Iz Colonije najavljuju još puno noviteta, a Boris Đurđević čiji su hitovi postali zaštitni znak grupe, najavljuje nove pjesme, nove izazove i uvjeren je da će Colonia nastaviti uspješnim putem kojim korača već više od 20 godina. Poznavajući dosadašnji rad Borisa Đurđevića, koji potpisuje i pjesmu Que sera, nema sumnje da imamo glazbeni hit koji će već svojim prvim emitiranjem donijeti drugačiji poredak na hrvatskim top listama.

Kako uživo zvuči Colonia moći će se uvjeriti svi koji dođu u Vinkovce, na Korzo, 20.07.2017. od 21 sat i s grupom proslave Dan grada. Uz Ivanu, pjesme Colonije, na koncertu će biti i zanimljivi gosti, popularni glazbeni sastavi Sinovi ravnice i Slavonia band, koji su poznati sa svojim glazbenim hitovima, ali i suradnji s Colonijom. Vinkovci su mjesto gdje je sve počelo i odlična prilika da Colonia ponovo zablista u punom sjaju.

Fotografije: press


Hzzo


Slični članci