Make your day different

Logo Cover

Chrissy Teigen rasplakala milijune ljudi dirljivom snimkom kćerkice Lune kako razgovara s pepelom brata Jacka kojeg je njena majka izgubila u petom mjesecu trudnoće

Prije više od mjesec dana nekadašnja manekenka Chrissy Teigen doživjela je spontani pobačaj u 20. tjednu trudnoće i izgubila sinčića kojemu su ona i suprug, glazbenik John Legend, planirali nadjenuti ime Jack. Slavna televizijska zvijezda ne srami se govoriti o tom tragičnom događaju na društvenim mrežama, a sada je rasplakala mnoge snimkom prvorođene kćerkice Lune kako razgovara s bratovim pepelom pohranjenim u urni u njihovom domu…

Početkom listopada bivša manekenka Chrissy Teigen doživjela je spontani pobačaj zbog komplikacija s posteljicom u petom mjesecu trudnoće. Tada je na Instagramu podijelila potresne fotografije iz bolnice, otkrivši da je shrvana zbog gubitka sinčića kojemu su ona i suprug, glazbenik John Legend, planirali nadjenuti ime Jack.

@chrissyteigen

Mjesec dana nakon što je izgubila bebu, 34-godišnja televizijska zvijezda u podužem eseju opisala je stravično iskustvo koje još dugo neće moći preboljeti, a pepeo preminulog sinčića odnedavno čuva u obiteljskom domu. U najnovijoj objavi američka ljepotica objasnila je kako je njoj i suprugu Johnu poslana urna s dječakovim pepelom, omotana svetom i blagoslovljenom tajlandskom vrpcom, a ona ju je postavila u dnevnom boravku uz svoje omiljene grickalice i terapeutskog plišanog medvjedića kojeg njezina prvorođena kćerkica Luka obožava.

‘Danas puno razmišljam o Jacku. U našem domu smo vrlo otvoreni za život, smrt, tugu, sve što je stvarno. Pokušavamo stvari objasniti na lijep, duhovan, ali i izravan način’, poručila je u objavi uz videozapis prvorođene kćerkice Lune kako razgovara s pepelom svog brata.

 
 
@chrissyteigen

Preslatka četverogodišnjakinja igrala se pored velikog plišanog medvjeda, a zatim se okrenula prema urni i rekla: ‘Bok, ja sam Luna. Kako si ti danas?’. Videozapis bivše manekenke dosad je pregledalo više od 1.1 milijuna ljudi, a mnogi su istaknuli da ih je njezina kći ganula do suza.

 

Pogledajte VIDEO:

Osim četverogodišnje Lune, Chrissy Teigen i glazbenik John Legend, koji je prošle godine proglašen najseksi muškarcem prema izboru magazina People, roditelji su i dvogodišnjeg sinčića Milesa. Zaljubljeni supružnici upoznali su se 2007. na snimanju Johnovog spota za pjesmu ‘Stereo’, a u bračnu luku uplovili su šest godina kasnije na talijanskom jezeru Como.

Foto/video: Instagram

Slični članci