Make your day different

Logo Cover

Charlize Theron servirala izdanje koje se ove zime isplati kopirati! Pokazala je kako furati ‘ljetnu’ slip haljinu, ali i uz kakvu je obuću kombinirati

Slavna oskarovka Charlize Theron pojavila se na otvaranju nove trgovine švicarskoga brenda luksuznih satova, i zablistala. U slip haljini, rezerviranoj za ljetne mjeece, podigla je interes modne javnosti učinivši je sezonskim komadom uz crni blejzer opuštena kroja i par klasičnih kaubojki do gležnja…

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih glumica na crvenom tepihu, 46- godišnja Charlize Theron još jednom je oduševila modnu javnost.

 
 
 
 
 
 

 

View this post on Instagram

 

  Advertisement
  Advertisement

A post shared by Emanuela Formoso (@thefashionlover_net)

 

 
 

Da se ljetni komadi ne moraju nužno spremiti duboko u ormare pokazala je svojim posljednjim stajlingom na ulicama New Yorka, kojim je prošetala na putu do svečanog otvaranja nove trgovine brenda Breitling.

Foto: Instagram

Slavna oskarovka stigla je na otvorenje nove trgovine švicarskoga brenda luksuznih satova u ljetnoj slip haljini boje leda uz koju je kombinirala predimenzionirani crni sako i klasičan par crnih kaubojki koje ni ove sezone ne izlaze iz mode. I naravno , oduševila.

Advertisement
Advertisement

Foto: Instagram

Slični članci