Make your day different

Logo Cover

Charlize Theron ne skida se iz crne boje: Ovo je njezinih 7 top izdanja ali obožavatelji joj nešto ipak zamjeraju

Da holivudska glumica Charlize Theron obožava crnu boju dokazala je više puta. Međutim, posljednjih se tjedana doslovce ne skida iz crnine. Otkako se zbog glavne uloge u filmu ‘Tully’, koji će premijeru doživjeti za mjesec dana, morala udebljati čak 23 kilograma, slavna oskarovka je uz pomoć dijeta i mukotrpnih treninga vratila stare tjelesne proporcije. To joj je, čini se, uspjelo. Zadnjih tjedana pojavljuje se na ulicama New Yorka vidno mršavija. I isključivo u crnom. Ali, dok neki obožavatelji hvale senzacionalne modne kreacije drugi javno iskazuju zabrinutost da je glumica možda ipak malo pretjerala u gubljenju kilograma.

Slavna oskarovka Charlize Theron nedavno je priznala kako je zbog nakupljenih 23 kilograma pala u depresiju te da joj je trebala godina dana da se vrati u staru formu. A sa starom linijom vratila se i stara želja za modnim isticanjem. Charlize je trenutno u ‘crnom’ filmu, barem što se odabira boja modnih kombinacija tiče, kojima zadnjih tjedana plijeni pažnju njujorškim ulicama.

U haljini od crne čipke s nude postavom i korzetom gotovo da je zaustavila promet. Svakako, pohvale na društvenim mrežama nisu izostale, a mi vam donosimo njezinih posljednjih TOP 7 ‘crnih’ modnih odabira.

 

@peopletalkru

 

@charlizegallery

 

@charlizetheronleo

 

@charlizetheronbae

 

@strongfigures

 

@charlizegallery

 

@irene_cherry_b

Foto InstagramHzzo

Slični članci