Make your day different

Logo Cover

Channing Tatum i Jenna Dewan: Kraj ljubavi nakon devet godina bračne sreće

Glumački bračni par Channing Tatum i Jenna Dewan nakon devet godina braka odlučili su svoje živote nastaviti živjeti – razdvojeno. Vijest o ovoj naprasnoj odluci iznenadila je javnost, posebice s obzirom na činjenicu kako je par slovio za jedan od najstabilnijih na holivudskom zvjezdanom nebu….

‘Osjećamo se čudno jer ovu vrstu informacije moramo podijeliti sa svijetom, no to je jednostavno dio života kakav smo vodili, ali smo ujedno zbog toga sretni i zahvalni. Živimo u vremenu kada se informacije i činjenice lako iskrivljuju, pa smo željeli da sve saznate iz prve ruke. Naime, odlučili da ćemo se razići. Prije mnogo godina jako smo se zaljubili i zajedno proveli nevjerojatne životne periode. Apsolutno se ništa nije promijenilo u tome koliko volimo jedno drugo, ali ljubav je jedna lijepa avantura koja nas je u nekom trenutku odlučila odvesti različitim putevima. U našoj odluci nema nikakvih tajni, samo smo shvatili kako je stiglo vrijeme da malo razmislimo o svemu i živimo najsretnije i ispunjene živote koliko god je to moguće’ –stoji u zajedičkom pripćenju kojeg su  Channing Tatum i Jenna Dewan objavili na svojim Instagram profilima.

 

@jennadewan

Channin i Jenna su se zaljublili 2006. godine na setu filma ‘Step Up’, a sudbonosno ‘da’ su izrekli tri godine kasnije. U braku su postali roditelji djevojčice Everly koja je nedavno napunila svoj četvrti rođendan, a 37 – godišnja glumica je dodala kako će i nakon razvoda zajedno, i s puno ljubavi odgajati svoju jedinicu.

 

@somethinghauteofficial

Strani mediji navode kako je njihovom braku presudila česta razdvojenost i prenatrpani poslovni rasporedi koje nisu uspijevali uskladiti.

@traceykroukamp

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci