Make your day different

Logo Cover

Chanel predstavlja novi ženski miris koji priziva ljeto i izaziva trenutnu ovisnost, a čuvenom muškom parfemu podario je novo (praktično!) ruho

Ususret ljetu čuvena francuska modna kuća Chanel predstavila je nove mirise koji izazivaju trenutnu ovisnost. Dok je kultni muški miris BLEU DE CHANEL dobio novo i posve praktično pakiranje, dame će oduševiti nedavno predstavljen adut iz linije Les Eaux de Chanel – PARIS-ÉDIMBOURG. Osvježavajuć i drvenast, ovaj parfem evocira uspomene na miris jakne od tvida iz muške garderobe, koja je bila veliki izvor inspiracije za Gabrielle Chanel, a u nastavku doznajte gdje ih možete uloviti…

Prije tri godine na našem tržištu predstavljena je linija parfema Les Eaux de Chanel s potpisom renomirane francuske modne kuće Chanel, a ususret ljetu ona postaje bogatija za miris koji će vam se uvući pod kožu čim ga isprobate.

@ana.johnson.fp

Riječ je o osvježavajućem i drvenastom parfemu za žene imena  PARIS-ÉDIMBOURG koji mirisom asocira na mušku jaknu od tvida iz kakve je legendarna Coco Chanel crpila inspiraciju u svom stvaralaštvu.

Novi mirisni dragulj kreirao je Chanelov parfumer Olivier Polge, koji se inspirirao veličanstvenom ljepotom Škotskom, a dominantna aroma je ona bobica smreke kombinirana s čempresom, lavandom, vetiverom, vanilijom, mošusom i cedarom.

Chanel PARIS-ÉDIMBOURG

Osim dama, ovoga ljeta Chanelovim mirisima teško će odolijevati i muškarci zahvaljujući ikoničnom mirisu BLEU DE CHANEL koji dolazi u novom i posve praktičnom ruhu.

 

Otkako se pojavio na sceni u 2010. godini, ovaj parfem postao je jedan od najpopularnijih muških mirisa koji se i danas rado i često bira i kupuje s polica parfumerija.

Bleu De Chanel Twist & Spray

BLUE DE CHANEL dizajniran je za muškarce koji se odbijaju prilagođavati stereotipima, vjeruju u svoju snagu te nemaju želju biti nitko drugi.

U trenutku prepoznatljiva, olfaktivna jezgra urezuje se u kožu s drvenastim i citrusnim gornjim notama koje izazivaju trnce – osvježavajućom korom limuna, lavandom i zdravcem.

Bleu De Chanel Twist & Spray

Cedar se ubrzo počinje isticati u samom srcu formule, a slijedi ga kremasta i mliječna sandalovina iz Nove Kaledonije – rijetka vrsta koju djelomično štiti i sama kuća Chanel.

Intenzivno muški potpis, koji označava ispunjenje i samopouzdanje, ovoga ljeta dolazi u novom Twist & Spray pakiranju od 20 mililitara kao stvorenom za putovanja. S obzirom na to da stane u svaku kozmetičku torbicu, možete ga nositi gdje god poželite.

Novi Chanelovi parfemi dostupni su na prodajnom mjestu Chanel Espace na adresi Trg Bana Jelačića.

Foto: Instagram / promo

Slični članci