Make your day different

Logo Cover

Catherine Zeta-Jones pokazala fotku prvog susreta s Michaelom Douglasom, ali i mnoge druge (nikad viđene!) povodom 23. godišnjice braka

Velška glumica Catherine Zeta-Jones svom suprugu Michaelu Douglasu javno je čestitala 23. godišnjicu braka. Par je u braku od 2000. godine, a galerijom fotografija slavna Oskarovka je objedinila njihove sretne bračne trenutke, a jednom pokazala i kako je izgledao njihov prvi susret…

Slavna 53-godišnja Velšanka raznježila je vojsku obožavatelja romantičnom fotografijom sa 25 godina starijim suprugom Michaelom Douglasom, potvrdivši da je njihova ljubav jednako jaka kao i prvog dana.

‘Dragi Michael, tvoja Nobelova nagrada za mir čeka. Volim te… od tvoje drage žene, dobitnice zlatne Medalje časti’, napisala je Catherine u slavljeničkoj objavi na Instagramu.

Podsjetimo, Catherine Zeta-Jones, 54 – godišnja velška glumica, i 25 godina stariji Michael Douglas upoznali su se davne 1996. godine kada je on još uvijek bio u braku Diandrom Luker, ali to ga nije nimalo spriječilo da joj se udvara.

Naime, holivudski par prvi put susreo na filmskom festivalu u Deauvilleu u Francuskoj 1996. godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji Antonio Banderas i Melanie Griffith, koji su u to doba bili supružnici. Douglas je već te večeri glumici rekao da će on biti otac njezine djece, a vrijeme je pokazalalo kako je bio u pravu.

2000. godine ljubav su konačno okrunili brakom na ceremoniji koja ih je stajala oko milijun i pol dolara, od čega je čak 250 tisuća dolara otišlo na vjenčanicu poznatog velškog dizajnera Davida Emanuella, s čijim je potpisom nosila vjenčanicu i princeza Diana od Walesa, 1981. godine na kraljevskom vjenčanju.

@michaeldouglas.fan/ @catherinezetajones

Kruna njihove ljubavi su prvorođeni sin, 23 – godišnji Dylan, koji je svjedočio vjenčanju roditelja s obzirom da je rođen samo tri mjeseca ranije, u kolovozu 2000. godine te 20 – godišnja kćer Carys Zetu Douglas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Douglas (@dylan__douglas)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Foto: Instagram

Slični članci