Make your day different

Logo Cover

Catherine Zeta-Jones na poseban način obilježila 22. rođendan sina Dylana i pokazala nikad viđene obiteljske fotografije

Setom obiteljskih fotografija kojima je pokazala do sada neviđene trenutke s obiteljskih putovanja i druženja, velška glumica i supruga glumca Michaela Douglasa, Catherine Zeta-Jones na svoj je način obilježila 22. rođendan njihovog sina Dylana, koji se u svibnju okitio titulom magistra na Sveučilištu Brown…

Svoj službeni Instagram profil, gdje rado objavljuje crtice iz privatnog života, velška glumica Catherine Zeta-Jones iskoristila je kako bi sinu Dylanu, čestitala 22. rođendan. 52-godišnja glumica svoju je čestitku ‘zapakirala’ u set nikada viđenih fotografija iz života sina holivudskog bračnog para.

 

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Holivudsku glumicu Catherine Zetu-Jones u svibnju ove godine obuzele su emocije kada je svoje najstarije dijete, sina Dylana vidjela u ulozi magistra, na dodjeli diploma Sveučilišta Brown.

Glumica velških korijena pojavila se na Rhode Islandu na svečanoj promociji ovogodišnjih magistara Sveučilišta Brown, generaciji u kojoj je diplomirao i njezin 22-godišnji sin Dylan kojeg dijeli sa suprugom Michaelom Douglasom.

Foto: Instagram

‘Čestike mom dječaku na diplomi. Ti si moj ponos i moja radost Daylan. Neopisivo sam ponosna i volim te više nego riječima mogu iskazati’, napisala je u opisu fotografije na Instagramu glumica Catherine Zete-Jones.

Holivudski par Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones osim sina Dylana imaju i 19-godišnju kćer Carys koja je nedavno završila srednju školu te također namjerava upisati prestižno Sveučilište Brown.


Foto: Instagram

Slični članci