Make your day different

Logo Cover

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas: Nakon 17 godina braka te svih oluja i dalje ostaju najveći oslonac jedno drugom

Catherine Zeta – Jones broji 17. godinu braka s 25 godina starijim glumcem Michaelom Douglasom, a unatoč činjenici da su preživjeli teške trenutke u svojim životima, i dalje su jedno drugome najveći oslonac. Da ljubav ne poznaje granice, a ni godine, slavni su supružnici još jednom dokazali pojavivši se na crvenom tepihu držeći se za ruke te svim nazočnima pokazali kako su zaljubljeni kao prvog dana….

Jedna od najljepših žena svijeta broji 17. godinu braka s karizmatičnim glumcem Michaelom Douglasom, a unatoč činjenici da su preživjeli beskrajno teške trenutke u svojim životima, i dalje su jedno drugome najveći oslonac. Vrijeme kada je 72 – godišnji Michael obolio od raka grla, a njegova 25 godina mlađa životna suputnica upala u tešku depresiju uzrokovanu bipolarnim poremećajem srećom je iza njih, pa skladni bračni par koji je odolio svim životnim neprilikama i ostao jedno uz drugo u dobru i u zlu, napokon uživa u trenucima sreće.

@justjared

Da su ih teški trenuci samo dodatno zbližili i očvrsnuli njihovu ljubav, slavni par je još jednom potvrdio pojavivši se u New Yorku gdje su pristustvovali humanitarnom događaju s ciljem prikupljanja sredstava za siromašne. Jedno drugo nisu ispuštali iz ruku, a Cahaterine i Douglas su jedan od rijetkih primjera na holivudskom zvjezdanom nebu koji nisu odustali ni onda kada je bilo najteže. U braku su postali ponosni roditelji 14 – Carys te 17- godišnjeg Dylana koji su na svijet stigli kao kruna njihove ljubavi.

 

@portalcotidie

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci