Make your day different

Logo Cover

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas žive ‘filmsku’ ljubav! Velška glumica ovjekovječila jedan strastveni poljubac i opisala ga Shakespeareovim stihom….

Holivudski glumački par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u studenom prošle godine proslavili su 20. godišnjicu braka, a da se vole baš kao prvog dana velška glumica pokazala je novom fotografijom na Instagramu, na kojoj ljubi svog 25 godina starijeg supruga i taj poljubac opisala jednim slavnim stihom Williama Shakespearea…

Fotografija na kojoj Catherine Zeta-Jones, 51-godišnja Velšanka, ljubi 25 godina starijeg supruga, američkog glumca, oduševila je više od 150 tisuća ljudi diljem svijeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAILA STYLE (@caila650)

 

Slavni glumački par snimljen je kako izmjenjuje strastveni poljubac uz zalazak sunca, dok se iza njih nazire more.

76 – godišnji Michael Douglas, na fotografiji ima posve sijede vlasi i neobrijanu bradu, ali i takvo ‘zapušteno’ izdanje svog supruga glumici je jednako neodoljivo.

‘Ne mogu pronaći divniji znak ljubavi od ovog poljupca.’, napisala je Catherine Zeta-Jones u opisu fotografije slavni stih Williama Shakespearea.

Nakon što su u studenom prošle godine proslavili 20. godišnjicu braku u domu Michaela Douglasa ne nedostaje razloga za slavlje. Prije dva tjedna slavni je glumac dobio je svoje drugo unuče.

Naime, nakon trogodišnje Lue Izzy, njegov je najstariji sin Cameron Douglas sa svojom životnom partnericom Viviane Thibe dobio i sina Rydera.

Tijekom 20 bračnih godina proživjeli su mnogobrojne izazove, među kojima su se našle i osobne životne bitke, a u kojem su dobili i dvoje prekrasne djece – sina Dylana i kćer Carys, čiju ljepotu mnogi uspoređuju s majčinom.

Michaelu Douglasu bio je dijagnosticiran rak grla. Tri mjeseca nakon što je u siječnju 2011. godine objavljeno da se Douglas izliječio i sama se glumica prijavila u kliniku za psihijatriju te joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Sve to dovelo je do toga da su se supružnici nakratko i rastali, odnosno započeli odvojeni život, no ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Par, koji osim braka i djece dijeli i isti datum rođenja (oboje su rođeni 25. rujna, no s 25 godina razlike, op.a.), svoju je ljubavnu priču započeo još 1996. godine.

Tada je, na privatnoj projekciji, Michael Douglas ugledao prekrasnu Velšanku koja je imala glavnu ulogu u filmu ‘Zorro: Maskirani osvetnik’.

Foto: Instagram

Slični članci