Make your day different

Logo Cover

Carla Bruni s čak 2 efektna izdanja mamila uzdahe na crvenom tepihu, ali i prekršila dva važna pravila cannskog festivala

Bivša prva dama Francuske, Carla Bruni Sarkozy, bila je magnet za poglede na filmskom festivalu u Cannesu. Dvama izdanjima potvrdila je svoj status modne ikone i pokazala kako je za nju vrijeme stalo, a jednim je prekršila dva važna pravila cannskog festivala.

Filmski festival u Cannesu razlog je zašto je zvjezdana elita prepravila jug Francuske, a njihove stylish outfite i posljednje uspjehe na velikom ekranu budnim okom prati cijeli svijet.

@lislopees

Posebnu pažnju na crvenom tepihu privukla je uvijek besprijekorna Carla Bruni Sarkozy, i to s čak sva fenomenalna modna izdanja.

@lislopees

Prilikom svečane premijera filma ‘Triangle Of Sadness’ Bivši supermodel i kantautorica zasjenila je sve prisutne u Celineovoj svjetlucavoj nježno ljubičastoj haljini koja je istaknula zamamnu figuru zgodne 54-godišnjakinje.

Carla Bruni Sarkozy dolaskom na vrh stepenica Palais des Festivals prekršila je dva važna pravila cannskog festivala koja su već godinama aktualna: izvadila je električnu cigaretu, a nekoliko trenutaka nakon toga i mobitel što se nije svidjelo predsjedniku festivala Thierryju Fremauxu.

 
@welkinlueur

Supruga bivšeg predsjednika Francuske Nicolasa Sarkozyja u cijelom je svijetu poznata kao kraljica stila, a status modne ikone  potvrdila je još jednim svježim izdanjem iz Cannesa.

@polls.about.fashion

Zanosna brineta po drugi put je ukrala svu pažnju, a ovaj put prigoda je bila premijera filma ‘Forever Young’.

@fashion_celebs_critics_

U maxi haljini u boji čokolade i s potpisom luksuzne kuće Saint Laurent i glamuroznoj Bvlgari ogrlici, Carla Bruni još je jednom dokazala kako su njezin stil i ljepota bezvremenski.

Pripremila: L.H.
Foto: Instagram

 

 

Slični članci