Make your day different

Logo Cover

Carla Bruni potvrdila da je smeđa nova crna! Bivša prva dama Francuske laskavi komplet začinila smjelim dodatkom koji se vraća na modnu scenu

Smeđa boja donedavno se doživljavala kao sporedni glumac na modnoj sceni, a tamne nijanse lješnjaka i čokolade donedavno su bile u sjeni crne boje. Ipak, ova svestrana boja preuzela je vodstvo, a osvojila je i nekadašnju prvu damu Francuske Carlu Bruni Sarkozy. Zgodna kantautorica bila je jedna od uzvanica modne revije talijanskog brenda Santoni koja se održala u sklopu milanskog Tjedna mode, blistajući u smeđim tonovima od glave do pete…

Carla Bruni, bivša prva dama Francuske i supermodel iz 90-ih, od modnih pisti oprostila s početkom milenija, ali poznata ljepotica zapravo nikada nije napustila modni svijet.

Zgodna 5-6godišnjakinja svojom pojavom i danas mami uzdahe, a ovih je dana sve očarala na reviji talijanskog brenda Santoni u sklopu milanskog Tjedna mode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Ikona 90-ih plijenila je pažnju u profinjenom modnom izdanju koje se u potpunosti vrti oko smeđih komada. U glavnoj ulozi našao se komplet koji se sastoji od bluze i suknje s izrezom koji otkriva nogu u boji čokolade, a supruga bivšeg francuskoj predsjednika Nicolasa Sarkozyja podigla ju je uz smjeli dodatak koji se vraća na modnu scenu.

Riječ je o  takozvanom korzet-remenu, poznatijem i pod nazivom harness, a Carla Bruni odabrala je model iz posljednje kolekcije američkog brenda Michael Kors.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Massimo Serini Hair Stylist (@massimoserini.official)

Zgodna Talijanka look je upotpunila dugim kaputom s uzorkom riblje kosti, tamnosmeđim salonkama sa zlatnim detaljima i crnom torbicom, zaradivši peticu iz elegancije.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci