Make your day different

Logo Cover

Buduća engleska princeza mora izabrati između slobode i ljubavi

Ove, za televiziju impresivne, sedme sezone televizijske serije Suits, odvjetnička drama će doživjeti svoju jubilarnu stotu epizodu. Slavlju se pridružila i zaručnica engleskog princa Harry-a, preslatka glumica Meghan Markle.

Iako se industrija polako okreće serijama s manje epizoda (pa čak i miniserijama) visoke produkcije, serija Suits može zahvaliti svojim skoro opsesivnim fanovima. Koristeći spoj humornih elementa i visoke drame isprepletene s trenucima trilera je zaokupila pozornost velikog broja gledatelja širom svijeta.

Priča je započela sa slučajnim susretom klinca kojeg su izbacili sa studija prava i top odvjetnika s Manhattana. Samouvjereni Harvey Specter (Gabriel Macht) uočava talent kod mladog Mikea Rossa (Patrick J. Adams) koji posjeduje sposobnost fotografskog pamćenja. Plesajući uvijek na ivici između zakona i kriminala ovaj dvojac prolazi zajedno kroz razne životne i poslovne drame, a pritom uspostavljaju prijateljstvo koje ne mogu raskinuti ni najljući protivnici.

Na kraju šeste sezone Mike se vraća u matičnu odvjetničku kancelariju nakon izleta u pravnu kliniku koja se bavi pro bono radom, a Harvey ima problema s preuzimanjem uzda u tvrtci jer se i sam bori sa svojim demonima. Možda i najbolji lik u seriji, slatko-kiseli Louis Litt (Rick Hoffman) se oporavlja od prekida sa svojom zaručnicom, dok opasna riđokosa tajnica Donna (Sarah Rafferty) postaje partner. Kako bi pomogla Louisu Rachel Zane (Meghan Markle) preuzima kontrolu nad Louisovim vježbenicima dok on ne pronađe svoj put.

Tridesetpetogodišnja Meghan je trenutačno u vezi s engleskim princem Harryem, a iako svadba nije potvrđena, čak su i kladioničari obustavili klađenje na to da li će se vjenčati. Prognoze su da će Megan postati princeza do kraja 2017-e.

via GIPHY

Mrežom kruže glasine da glumica nije spremna odreći se vlastite slobode i vlastitog identiteta, što će poznavajući prijašnju politiku engleskog Dvora vjerojatno u budućnosti predstavljati veliki problem za nju. Princ Harry je navodno vrlo oprezan po pitanju svadbe i diplomatski pokušava uvjeriti svoju dragu da će u funkciji princeze lakše ispuniti svoj san da se bavi humanitarnim radom, a za takvu platformu su potrebna određena odricanja.

Sudeći prema izvorima, tridesetdvogodišnji princ je smrtno zaljubljen u Meghan jer je prije nekoliko dana potrošio tisuće dolara na komad visoke umjetnosti za koji je rečeno da je namijenjen “vrlo specijalnoj osobi”. Tabloidi pretpostavljaju da je slika na kojoj se dječak i djevojčica drže za ruke, a ispod stoji tekst “Everybody Needs Somebody To Love” kupio upravo za Meghan Markle.

Karijera glumice je očito stavila njihovu vezu na kušnju jer su naporna i dugotrajna snimanja odvojila par na duže periode u zadnjih godinu dana. Postavlja se vječno pitanje, može li ljubav nadvladati sve te prepreke i prisiliti Meghan na veliku žrtvu? Mi u redakciji nismo sigurni da bi mogli pristati na takav korak, ali im svi skupa držimo fige da ljubav pobjedi.

Fotografije: Instagram

Slični članci