Make your day different

Logo Cover

Budite spremni na sve što vam budućnost nosi! Otkrijte koja će tarot karta obilježiti vaš horoskopski znak u nadolazećim danima

Osjećate li neizvjesnost pri pomisli na buduće događaje, nije na odmet zaviriti u zvjezdana predviđanja. Numerologija, tarotologija i astrologija ujedinile su se kako bi vas mogle pripremiti za ono što slijedi, ali i kako bi vam ukazale koje vrline vrijedi istaknuti, a na kojim manama treba poraditi. U nastavku pročitajte koja će vam tarot karta obilježiti naredne dane te što njen simbol predstavlja…

Numerološki, 23. ožujka predstavlja prekretnicu jer broj četiri počinje dominirati u brojevima životnog puta. To je broj koji simbolizira Upravitelja pa ako imate broj četiri u datumu rođenja ili neke obljetnice pripremite se na zasluženo slavlje zbog svojeg marljivog truda i rada.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Usto, četvrta karta u tarotu također simbolizira dominaciju – Cara, kojim upravljaju Mars i zviježđe Ovna u čije smo razdoblje nedavno ušli.

@mona_official_page

Pripremite se za velike pothvate i naoružajte se dobrom energijom jer, kako prenosi Your Tango, tarot otkriva interesantnu budućnost za svaki znak Zodijaka u narednom razdoblju.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

 

Tarot karta: Vitez Peterokuta, naopačke

U ovom položaju, karta simbolizira samodisciplinu, perfekcionizam, ali i osjećaj dosade i zaglavljenosti u jednoj točki.

Savjetujemo da odvagnete koje obaveze su uistinu dio vaše odgovornosti.  Ne morate se obavezati na nešto za što nemate vremena samo zato što vas je netko zamolio za to. Sami krojite svoj životni stil, pa ako vam život trenutno izgleda kao polu-pojedeni švedski stol, možda je vrijeme da životni stil stavite na ‘dijetu’.

@tarot.card.daily

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Tri Štapa, uspravno

Ova karta simbolizira napredak, gledanje u budućnost i širenje horizonta.

Bikovi, vaša kreativnost će procvjetati i doći ćete do puno novih ideja pa možete biti prilično uzbuđeni oko budućnosti! Posložite ideje na listu i potom odlučite s čime ćete prvo krenuti.

@tarot.card.daily

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Tri Peterokuta, uspravno

Ova karta predstavlja suradnju, timski rad, učenje i primjenu naučenog.

Otkrit ćete da vam budućnost sprema brojne mogućnosti da unaprijedite svoj posao i iskoristite marljivost kako bi stigli do željenog cilja. Prepoznajte to kao priliku da pojačate svoju produktivnost makar u jednom životnom polju i primjetit ćete napredak i na ostalim poljima.

@tarot. card.daily

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Car, uspravno

Ova tarot karta simbolizira strukturu, novo osnivanje i autoritet koji seže prema očinskoj figuri.

Rakovi, nemojte se ponašati kao da ste iznad svih bez obzira koliko visoko mišljenje o sebi imate. Dozvolite drugima da budu dio vašeg života jer će vam to olakšati životni put. Bez obzira tko vas je i kad razočarao u prošlosti, opustite se i nemojte biti toliko strogi i zatvoreni prema njima.

@tarot.card.daily

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: As Mačeva, uspravno

Položena uspravno, ova karta simbolizira nova otkrića i ideje, uspjeh i jasnoću razmišljanja.

Lavovi, smatrajte se sretnicima jer će vam sve ići od ruke. Već dugo čekate proboj uspjeha i stići će vam upravo kad se najmanje nadate. Samo koračajte prema naprijed, neumorno radite i vidjet ćete kako vam se život raspliće na odličan način.

@tarot.card.daily

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Šest Štapova, uspravno

Simbolika ove karte manifestira se kao javno priznanje uspješnosti, napredak i visoko samopouzdanje.

Djevice, slavite prolaznost života jer čini se da samo nižete napretke zbog upornosti i determiniranosti za koju ste se odlučili još u djetinjstvu.izglada da se odabir težeg puta ipak isplatio i da vam se vraća dobrim sve ono čega ste se u prošlosti morali odreći.

@tarot.card.daily

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Kolo Sreće, naopačke

U ovom položaju, karta simbolizira nesreću, opiranje promjenama i prekinut životni krug.

Čini se da se vaša sreća premjestila kod nekog drugog. Bilo da okolina odbija uočiti vaše izvrsne kvalifikacije ili vas potkopava na neki drugi način, progutajte svoj ponos i nastavite hrabro dalje. Ovo je samo kratka kušnja na vašem dugom putu do uspjeha.

@tarot.card.daily

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Vitez Kaleža, uspravno

Ova karta predstavlja kreativnost, romantiku, maštu i šarmantnost.

Škorpioni, vrijeme je da odate počast i pridate više pažnje svojim emocijama. Emocije su ono što nas vodi kroz život pa vam savjetujemo da češće slušate svoje srce. Iako vam se čini kao nepouzdan životni put, slušajući svoje srce sigurno nećete pogriješiti.

@tarot.card.daily

Strijelac (22. studeni – 21. prosinca)

Tarot karta: Osam Štapova, uspravno

Okrenuta uspravno, ova karta manifestira pokret, ubrzane promjene, akciju i putovanje.

Kao i uvijek, ostanite usredotočeni na aktivno djelovanje. Možda će vam se činiti kao da neprestano gasite požare oko sebe zbog velikog broja obaveza, ali neka vas utješi činjenica da ćete tako samo ojačati svoje vještine i poraditi na boljoj slici samih sebe.

@tarot.card.daily

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Pustinjak, uspravno

Ova karta simbolizira potragu za vlastitom dušom, introspekciju, samoću i unutarnju nit vodilju.

S obzirom na to da vam se čini kao da ste već dugo pod reflektorom, možda će vam se povlačenje činiti kao izazov. Dozvolite si vrijeme za refleksiju i uzmite vremena za daljnje planiranje. Predahnite od borbe za naklonost drugih i prisjetite se što vam je uistinu važno – otkrijte to u sebi!

@tarot.card.daily

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Deset Peterokuta, uspravno

U uspravnom položaju, ova karta znači bogatstvo, financijsku sigurnost, dugoročni uspjeh i doprinos obitelji.

S obzirom na to da već dugo uživate u podršci okoline, čini se da će vam se to napokon isplatiti. Naklonost okoline zaradili ste radom i brigom pa se slobodno možete voditi poslovicom : što zračiš, to privlačiš!

@tarot.card.daily

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Kraljica Mačeva, uspravno

Ova karta simbolizira izravnu komunikaciju, nepristrano prosuđivanje, neovisnost i jasno određivanje granica.

Ribe, ovo vam je znak da vaše riječi itekako puno znače. Vodite računa o načinu na koji komunicirate, pogotovo kad govorite o svojim idejama i vizijama budućnosti. Zasad je to najbolje što možete napraviti – prizovite svoju idealnu budućnost tako da glasno govorite o njoj!

@tarot.card.daily

Pripremila: Silvija Valjin / Izvor: BiddyTarot / Foto: Instagram

Slični članci