Make your day different

Logo Cover

Bruno Kovačević ima idealan božićni dar za djecu i odrasle – ‘365 sportskih priča’! Promociji ‘opisanih trenutaka’ nazočile su brojne zvijezde, među njima Ivica Kostelić, Severina, Dino Rađa….

Život se ne mjeri brojem udisaja, već brojem trenutaka od kojih zastaje dah. Uspomenama koje nam se urežu duboko u sjećanja i slikama koje ožive čim zažmirimo. Osmijeh Dražena Petrovića nakon još jedne trice Dream team-u, poza Usaina Bolta nakon prelaska kroz cilj najbrže utrke u povijesti, Ivaniševićev poljubac u pehar usred Wimbledona, slavlje Michaela Phelpsa nakon nevjerojatne 28. Olimpijske medalje, bolno lice Janice nakon spuštanja Medvednicom bez štapa… pregršt takvih trenutaka opisano je u 365 sportskih priča.

Autor projekta Bruno Kovačević 10 je godina prikupljao anegdote i skrivene detalje o sportskim zvijezdama, obilazio borilišta diljem svijeta i svjedočio njihovim povijesnim uspjesima. Sve što je doživio i otkrio ispisao je na preko 800 stranica u kolekciji od 4 knjige: proljeće, ljeto, jesen i zima.

Bruno i Matea Kovačević

Inspirativan tekst obogaćen je fantastičnim ilustracijama i poukama uz koje se svako dijete može lako zaljubiti u čistoću sporta. Knjiga je namijenjena prvenstveno djeci.

Mogu im ih čitati djedovi i bake, tate i mame, a od 8. ili 9. godine mogu početi sami i tako sve do poodmakle životne dobi.

Bruno i Matea Kovačević u društvu Severine

Štivo je pisano tako da privuče i sve zaljubljenike u sport koji bi lako mogli pronaći puno detalja koje nisu znali, a neke će ih priče i vječno obogatiti.

 

Pogledajte VIDEO:

 

‘Tijekom 10 godina sam prikupljao priče za ove knjige čija je poruka da mladi pronađu svoju inspiraciju i motivaciju u životu upijajući znanja kroz najbolje sportske priče u povijesti. Pripremajući se za sportske prijenose kao komentator nailazio sam na nevjerojatne podatke, fantastične obrate tijekom najvećih sportskih događaja te sam ih odlučio spojiti u jednu cjelinu i objaviti kroz kolekciju 4 knjige. Ako bilo koje dijete u Hrvatskoj i svijetu pronađe inspiraciju da krene putem sporta, moja misija će biti uspješna’, izjavio je autor knjiga Bruno Kovačević.

 

Kazimir Bačić i Bruno Kovačević

Ambasador knjige je Pep Guardiola, jedan od najboljih nogometnih trenera na svijetu, a i kao otac troje djece odličan je uzor koji svojim pozitivnim primjerom dokazuje da su trud, rad i ulaganje, često i žrtva, temelj za uspjeh u životu i onome što radimo.

Povodom predstavljanja je izjavio:

‘Jako mi je drago što sam dio ovog velikog projekta, ove nevjerojatne knjige koju je Bruno napravio. Siguran sam da će knjiga biti inspirativna posebno djeci, ali i odraslima diljem svijeta.’

Kolinda Grabar Kitarović

Knjige za djecu djeluju na razvoj njihove osobnosti, društvenih vještina jer su djeca u razvojnim godinama najviše otvorena za učenje, impresioniranje, motiviranje uz pozitivne primjere. Važno je zadržati djeci pozornost uz sadržaj koji im pomaže u izgradnji inteligencije, hrabrosti, brige za sebe i druge, a upravo edukativna i inspirativna literatura za djecu, kao što je knjiga ‘365 sportskih priča’, pomaže izgradnji ličnosti.

Dino Rađa

Idealan poklon za djecu i odrasle ‘365 sportskih priča’ možete kupiti na web shopu www.365sportskihprica.com, u Tisak media centrima i u knjižarama Školske knjige.

 

365 sportskih priča

 

Dragan Primorac

Pogledajte FOTO galeriju:

Darovati knjigu i znanje nešto je najvrjednije što možete pokloniti djetetu, malom čovjeku kojeg želite izvesti na pravi put i učiniti ga velikim u našem svemiru.

Krešimir Renzo Prosoli, Bruno Kovačević, Ivica Kostelić
Severina
Nina Badrić
Nikolina Brnjac

 

Maja Cvjetković Kević
Krešimir Renzo Prosoli

 

Ivica Kostelić

 

Bruno Kovačević i Kolinda Grabar Kitarović
Ana Hanžeković

 

Iva Radić

Foto: Promo

Slični članci