Make your day different

Logo Cover

Brojni poznati na proslavi 4. rođendana podcasta Ane Radišić u Laubi! Joško Lokas stigao u pratnji kćeri, a jedan je par ukrao sve poglede

Lauba, kuća za ljude i umjetnost, u petak navečer bila je puna prijatelja i suradnika koji su s Anom Radišić obilježili četvrti rođendan njezinog podcasta. Na eventu „Putem oblaka s Anom Radišić powered by A1“ Ana je s ljudima koji je inspiriraju i koji su sukreatori njezine umjetnosti slavila put na koji je krenula prije četiri godine točno na prvi dan ljeta, iz iznajmljenog stana koji je bio prvi dom podcasta. Od tada do danas, Ana je probila sve zamišljene „stropove“ i otišla u oblake koji se šire sa svakim njezinom gostom, a njih je dosad bilo više od 150.

Upravo zato je Lauba, kao mjesto koje slavi ljude i umjetnost, bio savršena kulisa za proslavu svega što je dosad postigla.

Oblaci u umjetnosti predstavljaju snagu i unutarnju svijest za postizanje ciljeva. Također, mogu predstavljati motivaciju, nadu i neograničen potencijal. To su sve vrijednosti koje Ana živi kroz podcast, ali i svi njezini gosti – jer umjetnik je i slikar, i sportaš, i komunikator, i glumac, i majka, i otac.

Ana Radišić

„Zahvalna sam i presretna što imam priliku živjeti svoju umjetnost. Oblaci su moj smisao i zahvaljujući njima mogu oplemeniti vrijednosti koje uistinu živim i dišem. To ne bih mogla bez gostiju koji su primjer iste, suradnika, partnera i ljudi koji prate podcaste. Ovo je bila večer kojom sam rekla svima hvala i kojom smo zaista na primjeru pokazali kako se postaje i ostaje “BoljiOnline” u digitalnom svijetu, ali i stvarnom životu. Presretna sam i ostajem #4everinclouds“, poručila je Ana Radišić.

Od samog početka, Ana Radišić je svojim podcastom donijela svježinu i autentičnost u digitalni svijet. Kroz više od 150 epizoda, ugostila je mnoge inspirativne osobe iz svijeta glazbe, mode, sporta, glume, umjetnosti, poduzetništva…, a među najznačajnijim uspjesima ističe se i intervju sa svjetski poznatim autorom bestsellera Robinom Sharmom koji je u svibnju snimila u Firenci.

Iva Ančić, Ana Radišić, Marijana Zagorac i Tomislav Ramljak

Na eventu na kojem su među gostima, koje je na početku dočekao nastup Zvonimir Radišić Trija, bili i brojni sudionici podcasta, Ana je podijelila četiri posebna priznanja kao znak zahvale. Kako je Ana istaknula, svi gosti su ostavili značajan trag na nju, ali i na njezine pratitelje te su dio velike slagalice inspiracije pa je odabir za posebna priznanja bio popriličan izazov. Ana ih je dodijelila pojedincima za koje vjeruje da su se istaknuli kao pioniri i svojevrsni ambasadori u segmentima svog djelovanja. To su poduzetnik Ognjen Bagatin, pokojni Marko Babić u čije ime je nagradu preuzela njegova partnerica Tina Biloglav, Milada Privora, bivša dugogodišnja voditeljica Državnog protokola i protokola predsjednika Republike Hrvatske te Tomislav Ramljak, jedan od osnivača Centra za sigurniji Internet koji je u suradnji s A1 Hrvatska pokrenuo projekt #BoljiOnline.

Ana je s njima snimila podcast koji će biti objavljen u nedjelju u 19 sati na You Tube kanalu Ane Radišić kao i na audio platformama Apple Podcasta, Spotify i Deezer, a nakon snimljenog podcasta nastavila se proslava uz nastup Nene Belana. U ugodnom i rasplesanom druženju

Uživali su brojni gosti – Aleksandra Dojčinović, Ante Vrban, Joško Lokas, Mirela Holy, Tihana Harapin Zalepugin, Davor Bilman, Tomislav Petranović, Marija Jerneić, Marco Cuccurin, Damir Kedžo, Ivana Petković Čevra, Kristina Krepela, Mirna Maras Batinić, Lovro Juraga, Petra Kurtela, Nera Stipičević, Pedro Soltz, Neven Ciganović, Daria Lorenci Flatz, Mila Elegović, Miran Kurspahić, Mia Kovačić, Matija Cvek, Sementa Rajhard, Kristina Radić, Tomislav Jelinčić, Damira Gregoret, Vanda Winter, Alen Đuras te mnogi drugi.

Pogledajte VIDEO:

Pogledajte FOTO:

Mirela Holy
Marin Miletić i Kristina Krepela
Joško Lokas s kćerkom
Josipa Kusić
Ivana Petković Čevra
Miran Kurspahić
Lovro Juraga
Kristina Radić
Milada Privora
Mila Elegović
Mia Kovačić
Matija Cvek
Marija Jerneić
Marco Cuccurin
Edita Misirić
Davor Bilman
Daria Lorenci Flatz
Damir Kedžo
Antonia Ćosić
Ante Vrban
Ana Kričković

 

Alen Đuras i Ana-Klaudija Stilinović
Aleksandra Dojčinović
Mirna Maras Batinić
Mladen Duduković
Nera Stipičević
Neven Ciganović
Ognjen Bagatin
Paula Tonković
Pedro Soltz
Petra Kurtela
Sementa Rajhard
Tihana Harapin Zalepugin
Tina Biloglav
Tomislav Petranović
Vanda Winter
Zvonimir Radišić trio

Foto: Bojan Zibar/Mario Poje


Slični članci