Make your day different

Logo Cover

Brojni poznati na otvorenju luksuzne beauty oaze! Maja Šuput s detaljima perja ukrala sve poglede, Franka Batelić u ‘it’ sandalama

Dugogodišnja obostrana posvećenost ljepoti i njezi kose i kože spojila je frizera Zvonimira Franića i vizažista Karla Rusana. Predanost svom poslu, nepresušan izvor kreativnosti i prethodne suradnje dovele su ih do spajanja znanja i iskustva te stvaranja novog poslovnog modela.

Otvorenje ove beauty oaze nisu propustili: Maja Šuput, Matija Vuica, Lejla Filipović, Nives Ivanković, Albina, Sementa Rajhard, Sonja Kovač, Marko Grubnić, Marta Fernandes da Silva, Antonija Stupar Jurkin, Rita Rumora Jurki, Brita Bobetić, Luna Valas, Isabella Rakonić, Kristina Zubac, Nikolina Minovska, Dalibor Petko, dr. Tamara Žaja Miličić, dr. Ivana Nola,  te mnogi drugi.

Zvonimir Franić, Maja Šuput i Karlo Rusan

Glazbenica Franka Batelić stigla je u bijelim sandalama, modelu koji obožava i Severina, a koje je nosila na RTL-ovom tulumu u Laubi kao buduća članica žirija showa Superstar.

Riječ je o modelu visokih potpetica s potpisom talijanskog modnog velikana Bottege Venete.

Ove sandale već nekoliko godina uživa status predmeta žudnje slavnih dama i svjetskih trendseterica, a može se kupiti i u drugim bojama. Cijena im iznosi 790 eura, što je oko 6.000 kuna.

Na svečanom otvorenju ove beauty oaze uz Franku fatelić iste su sandale nosile još dvije dame, Kristina Zubac i dr. Tamara Zaja Miličić.

Franka Batelić
Kristina Zubac i dr. Tamara Zaja Miličić

The Rite Store u svojoj ponudi ujediniti će brandove za njegu tijela, kože i kose, te preparativnu i dekorativnu kozmetiku renomiranih brendova s limitiranom distribucijom.

Glavni fokus svakako je zdravlje i ljepota pa su zato svi proizvodi koji će biti u ponudi pažljivo odabrani, ali također u ponudu su dodani i probrani nišni parfemi te mirisne svijeće kao sve popularniji segment u uređenju svačijeg doma.

Lejla Filipović

U zadnjih nekoliko godina nišna industrija postaje sve popularnija i traženija stoga ne čudi kako su se mladi poduzetnici odlučili upravo nišne parfeme uvrstiti u svoju ponudu.

Svrha nišnih parfema je da ispričaju vašu priču i naglase vašu individualnu ljepotu. Svi sastojci su čisti i puno većih koncentracija nego u mainstreamparfemima. The Rite Store će svakom klijentu osigurati odabir svog osobnog signature mirisa koji pouzdano neće imati svatko.

Sonja Kovač

Najuspješniji poduzetnik mlađe generacije, Zvonimir Franić, rekao je kako je već duže vrijeme imao želju proširiti poslovanje na dodatan segment koji bi bio komplementaran s već postojećim poslovnim modelom.

‘Frizerstvo je moje primarno područje i zasigurno se neću od njega, osobno i poslovno, nikad posve odmaknuti. No logično je da svako poslovanje mora rasti i razvijati nove projekte da bi bilo i ostalo uspješno i tržišno relevantno’, ističe  Zvonimir.

Sementa Rajhard

Ovaj poslovni plan počeo se stvarati zbog strasti prema luksuznim proizvodima za njegu kože i kose koja se kroz godine pretvorila u istraživanje tržišta, te analiziranje i isprobavanje svjetski hvaljenih proizvoda za njegu.

Uz podršku stručnog vizažista Karla Rusana i njegovo poznavanje dekorativne i preparativne kozmetike ubrzo se rodila ideja o The Rite Store konceptu. Kao vizažist, Karlo Rusan, zagovaratelj je važnosti njege kože i lica.

Nives Ivanković

‘Važnost njege i odabira pravih proizvoda uvijek nastojim istaknuti i svojim klijenticama. Zvonimir i ja dijelimo poslovnu viziju The Rite Store koncepta, a ujedno i estetiku. Iza nas su brojni zajednički projekti, a The Rite Store-u se posebno radujemo jer ćemo našu zajedničku strast prema vrhunskim beauty proizvodima podijeliti s klijentima’, rekao je Karlo Rusan.

Osim u Zagrebu, The Rite Store svoju će ponudu postupno proširiti i regionalno na zemlje jugoistočne Europe kao ekskluzivni zastupnik za odabrane brendove, a pred ovim mladim poduzetničkim duom nalazi se još mnogo planova koje s velikom željom čekaju pretvoriti u stvarnost.

Pogledajte FOTO galeriju:

 

Nikolina Minovska
Matija Vuica
Marta Fernandes da Silva
Marko Grubnić
Maja Šuput
Luna Valas
Isabella Rakonić
dr. Ivana Nola
Donna Lugonja Petković
Dalibor Petko
Brita Bobetić
Antonija Stupar Jurkin
Albina
Rita Rumora Jurki
Zvonimir Franić i Karlo Rusan

 

Foto: John Pavlish

 

 


Slični članci