Make your day different

Logo Cover

Britansko ljeto, ljubav i sretni osmjesi prije rastanka

Filip Brkić, sportski komentator, voditelj i urednik na RTL-u i njegova supruga Iva Brkić, košarkašica, prije četiri mjeseca postali su roditelji kćerkice kojoj su nadjenuli ime Barbara, a novopečeni tata ponosno je pozirao s kćerkicom u naručju u Newcastle upon Tyne, na sjeveroistoku Engleske zorno dočaravši kako su tamošnja ljeta puno ugodnija

Barbari Brkić tek su četiri mjeseca a već se dobro navikla na zvukove paljenja avionskih motora. Njezin se život, čini se, neće puno razlikovati od onog kakav vode njezini roditelji. Prije tri mjeseca pozirala je u tatinom naručju u Pragu, a prošli vikend, nekoliko dana prije nego će napuniti četiri mjesec života, uživa u prohladnom engleskom ljetu.

@filipegarciaaspe

 

A uskoro će, kako stvari stoje, domaće plaže zamijeniti onim španjolskim. Naime, 31.- godišnja Barbara Brkić potpisala jednogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem IDK Gipuzkoa pa se na jesen iz Zagreba seli u baskijski grad San Sebastian gdje odlazi s kćerkicom Barbarom. 36 – godišnjeg Filipa, pak, poslovne obveze vežu za Zagreb pa će otac i kći ovo ljeto koristiti sve slobodne trenutke prije rastanka.

 

@filipegarciaaspe

Fotografije: Imstagram


Hzzo


Slični članci