Make your day different

Logo Cover

Britanski princ Philip hospitaliziran, a upitno je hoće li moći nazočiti skorašnjem vjenčanju svog unuka

Britanski princ Philip je hospitaliziran, a vijest je potvrđena iz Buckinghamske palače. Službeno je priopćenje tako konačno odgonetnulo zašto se 96 – godišnji princ, suprug britanske kraljice Elizabete II. nije pojavio na posljednja tri službena pojavljivanja, a upitno je hoće li moći nazočiti skorašnjem vjenčanju svog unuka, princa Harryja i njegove odabranice Meghan Markle….

 

‘Njegovo kraljevsko visočanstvo vojvoda od Edinburgha hospitaliziran je u bolnici kralja Edwarda VII. u Londonu zbog planirane operacije kuka kojoj će biti podvrgnut sutra’ – stoji u priopćenju Buckinghamske palače.

 

@britishnobility

Budući da se princ Philip još prošle godine povukao sa službenih pojavljivanja, pa tako nazoči samo onima koji uključuju sve članove  kraljevske obitelji, javnost se zabrinula za njegovo zdravlje. Pa iako je Buckinghamska palača njegov izostanak sa usrkšnje mise opravdala priopćenjem, mnogi se pitaju hoće li 96 – godišnji Philip zbog lošeg zdrastvenog stanja moći nazočiti vjenčanju svog unuka princa Harryja i njegove odabranice Meghan Markle koji će se 19. svibnja u kapelici St. Georgea jedno drugom zavjetovati na vječnu ljubav.

 

@czenglishteacher

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci