Make your day different

Logo Cover

Brat Meghan Markle poručio princu Harryju: ‘Otkaži svadbu prije nego shvatiš da si napravio najveću pogrešku u povijesti kraljevskih vjenčanja’

Thomas Markle – stariji brat buduće vojvotkinje Meghan Markle, napisao je otvoreno pismo princu Harryju u kojem ga upozorava na sestrinu licemjernu prirodu te ga poziva da odustane od svadbe dok još nije kasno. Ostatak pisma koji će vas ostaviti u apsolutnom šoku pročitajte u nastavku….

Meghan je plitka, uobražena žena koja će napraviti sprdačinu od obiteljskog, kraljevskog nasljeđa. Još nije kasno. Što više vremena prođe nakon vaše svadbe, shvatit ćeš da je to najveća pogreška u povijesti kraljevskih vjenčanja. Meghanin pokušaj da se ponaša kao princeza iznad trećeklasnih holivudskih glumica je zastario. Ona nema nimalo osjećaja za svog oca, kinematografa Thomasa Marklea koji je nakupio brojne dugove kako bi njoj pomogao da ostvari svoj san o glumi te se još uvijek bori s financijskom krizom. Očito joj je malčice holivudske slave ‘udarilo u glavu’ – napisao je  37 – godišnji Thomas Markle – polubrat bivše glumice i buduće vojvotkinje Meghan Markle. Ogorčeni Thomas je otvoreno pismo objavio u magazinu InTouch, prenio ga je Daily Mail, a ostaje vidjeti hoće li princ Harry uzvratiti odgovor.

@alexilubomirski
@meghanmarkle.fan

Fotografije: Instagram

Slični članci