Make your day different

Logo Cover

Branka Krstulović i Borna Kotromanić među prvima ‘uskočile’ u čizme i servirale dva posve različita jesenja looka-a, oba bez premca

Sinoć je započela nova sezona CineStarovog specijalnog programa ‘Cinema Book club’ i to s pretpremijernom projekcijom filma ‘Dobra kuća’ u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver. Kaptol Boutique Cinema tako je sinoć okupio brojne ljubitelje knjiga i filmova, a prigodu da uživaju u predivnoj filmskoj večeri nisu propustile Branka Krstulović i Borna Kotromanić, dame koje su servirale dva posve različita jesenja look-a, u kojima su glavne zvijezde – čizme. I dok je prva stigla u boho stilu, druga je isfurala Louis Vuitton Patti čizme inspirirane bajkerskom jaknom koje su osvojile svjetske fashionistice

Prije projekcije održao se panel na temu ‘Kako pronaći sebe’ na kojem su sudjelovali Seid Serdarević – glavni urednik izdavačke kuće Fraktura i Ivan Jozić, uspješan pisac & manager koji cijeli život balansira između dvije, za mnoge, nespojive branše. Svaka osoba bez obzira na karijeru i životni put u jednom trenutku života zastane i postavi sebi neka pitanja.

Branka Krtulović, Louis Vuitton Patti čizme/cijena: $2,490.00

Upoznati sebe nije jednostavan proces, a nerijetko je i bolan, no oslobađanje koje se dogodi ako smognemo snage za taj proces, vrijedi svakog trenutka. Tijekom panela postavljana su pitanja, a prije i nakon filma WOW bar je bio mjesto druženja i razgovora na temu filma i knjige.

Film ‘Dobra kuća’ u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver (a koju trenutno možete pogledati i u Avataru) zasjala je u ulozi Hildy Good, agentice nekretninama u idiličnom gradiću u Novoj Engleskoj, čija duhovitost i prividni uspjeh prikrivaju mračnu istinu njezina života: malo previše uživa u svom vinu.

Borna Kotromanić

No, Hildy uspješno sve drži pod kontrolom sve dok se ponovno ne rasplamsa romansa sa srednjoškolskom ljubavi Frankom Getchellom (Kevin Kline) što pokrene lanac događaja koji prisiljava Hildy da se suoči sa svojom zakopanom prošlošću. Temeljen na uspješnom romanu, ‘Dobra kuća’, film je višeslojni portret ponosne, snažne žene kojoj ne bi palo na pamet zatražiti pomoć i čiji se život neće promijeniti dok to sama ne učini. Zvuči poznato? Vjerojatno da, jer je riječ o svakodnevnim izazovima koji su individualni i vrlo intimni, ali kad ih netko ‘ispriča’ na velikom platnu, postajemo svjesni da se filmski scenarij krije u svakome od nas.

 

Foto: Bojan Zibar/promo

Slični članci