Make your day different

Logo Cover

Brak Zlatana Ibrahimovića na velikoj je kušnji? Slavni nogometaš navodno tajno ljubi fatalnu sportsku novinarku Dilette Leotte, i nije jedini….

Uz Zlatana Ibrahimovića, slavnog švedskog nogometaša, tijekom impresivne sportske karijere nisu se vezali skandali. Štoviše. Više od 17 godina za njega postoji samo jedna žena – Helena Seger, bogata marketinška stručnjakinja koju zovu Victorijom Beckham Pariza. Oduvijek su ih smatrali jednim od neobičnijih parova u svijetu poznatih i slavnih. Dijeli ih 11 godina razlike i 30 centimetara visine, a svoju ljubav nikad nisu okrunili brakom. Talijanski mediji već neko vrijeme pišu kako je jedna od najstabilnijih veza u velikoj krizi a da je za sve ‘kriva’ fatalna sportska novinarka Dilette Leotte, čijim čarima nogometaš nije mogao odoljeti. A nije jedini…

Kad se u siječnju prošle godine Zlatan Ibrahimović s obitelji, nakon devet godina, vratio u Milano, sve se u njegovom životu doimalo idilično.

 
 

‘Moj sin je izabrao broj koji ću nositi. Pokazao sam mu sve koji su slobodni i on je izabrao 21. Moj cilj trenutno je pomoći klubu da popravi trenutnu situaciju. Osobno, samo želim dati najbolje od sebe’, izjavio je tada 39 – godišnji Zlatan Ibrahimović.

 

  Advertisement
  Advertisement
View this post on Instagram

 

 

A post shared by Zlatan Ibrahimović Parfums (@zlatanibrahimovicparfums)

Ljetne mjesece proveo je s obitelji na luksuznoj jahti krstareći francuskom rivijerom, a onda su krenule glasine da jedan od najstabilnijih brakova u nogometnom svijetu prolazi ozbiljnu krizu.

A za sve je ‘kriva’ slavna 29 – godišnja talijanska ljepotica Dilette Leotte, čijim čarima nogometaš bosansko-hrvatskih korijena, navodno, nije mogao odoljeti.

Medijski napisi o Ibrahimoviću i Leotti pune medijske stupce već neko vrijeme, a sada Talijani navode kako je par zajedno proveo novogodišnju noć.

Slavni švedski nogometaš navodno je došao u kuću poznate televizijske reporterke.

@zlatanibrahimovicparfums

‘Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svjetla ugašena i više se te noći nisu palila’, prenosi talijanski tjednik Oggi izjavu neimenovanog izvora.

Naime, glasine o Ibrahimoviću i Diletti započele su još prošlog ljeta kada je slavni nogometaš bio na jahti ispred St. Tropeza gdje se nalazila Diletta. Pisalo se tada o njihovoj navodnoj zajedničkoj večeri.

16. kolovoza plavokosa ljepotica upravo je ondje slavila 29. rođendan.

Slavni nogometaš prvo je svoju partnericu Helenu i sinove otpratio u hotel, a onda se našao s Dilettom, inače diplomiranom pravnicom, trenutačno zaposlenoj na platformi DAZN, koju na Instagramu prati gotovo sedam milijuna ljudi.

Nogometaš i novinarka zbližili su se nakon snimanja reklame za jednu fitnes tvrtku.

Naime, Diletta Leotta spada među najveće ikone talijanskog nogometa – plavokosa voditeljica i reporterka prava je atrakcija gdje god se pojavi, ali i što god objavi na društvenim mrežama.

Tako je bilo i kada se na njezinu Instagram storyju pojavio video sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Video prikazuje Leottu kako ispija kavu, nakon čega se u pozadini pojavi Ibrahimović i nasmiješi se. Ubrzo se ispostavilo da se radi se o reklami za kavu koju zajedno snimaju.

Pogledajte VIDEO:

Talijanski mediji, međutim, tvrde da nije sve ostalo na tome.

Zlatan Ibrahimović s nevjenčanom suprugom Helenom Seger, 11 godina starijom manekenkom, otac je dvojice sinova, 15-godišnjeg Maximiliana i 12-godišnjeg Vincenta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Forza Ibra (@forzaibra)

Leotte je, navodno, zavela i 31 – godišnjeg turskog glumca Cana Yamana. Atraktivna sportska novinarka jednim od najpoželjnijih muškaraca svijeta prema pisanju talijanskih medija vidjela se prije nekoliko dana u Rimu.

Turski glumac Can Yaman odsjeo u hotelu u kojem se nalazila i Diletta, a jedna radio voditeljica u programu uživo rekla je, prenose talijanski mediji, da su viđeni kako se strastveno ljube.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

O novinarki se zna da je prekinula vezu s 28 – godišnjim boksačem Danieleom Scardinom, a tko joj je doista osvojio srce; slavni nogometaš ili turski glumac, vrijeme će pokazati!

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram

Slični članci