Make your day different

Logo Cover

Brad Pitt uživa u Meksiku s novom djevojkom Ines de Ramon! Paparazzo fotke na kojima je bez majice, a ona u toplesu zapalile su društvene mreže

Holivudski ljepotan Brad Pitt za prvi odlazak na odmor s novom djevojkom Ines de Ramon odabrao je pješčane plaže luksuznog meksičkog ljetovališta Cabo. No njihov dolazak nije prošao nezamijećeno. Dežurni paparazzi ovaj su novi ljubavni par uspjeli snimiti na lounge foteljama postavljenim u bazenu.

Brad Pitt na sebi je imao samo kupaće gaće i čitao je neku podeblju knjigu, prekidajući svako malo čitanje razgovorom sa svojom zanosnom djevojkom koja je bila u toplesu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horizon Magazines (@horizonmagazines)

 

Nakon bračnog brodoloma i još uvijek aktualne brakorazvodne parnice s Angelinom Jolie, 59 – godišnji holivudski glumac Brad Pitt ponovno ljubi! Holivudski miljenik žena u studenom prošle godine viđen je u društvu 29 – godišnje Ines de Ramon na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu. Iako ga se prvo povezivalo s američkom manekenkom Emily Ratajkowski, a potom i s Gigi Hadid, čini se kako je najpoželjniji neženja ipak pao na čari bivše supruge kolege Paula Wesleya, zvijezde serije ‘Vampirski dnevnici’.

Zvijezda filma ‘Nemilosrdni gadovi’ i atraktivna brineta tada su stigli su na koncert Bona Voxa u njegovoj Tesli, a potom su uočeni kako razgovaraju s glumcem Sean Pennom, supermodelom Cindy Crawford i njezinim suprugom, poduzetnikom Rande Gerberom. 

Iako su pokušavali biti suzdržani, Pitt i de Ramon povremeno su se držali za ruke, šaputali si na uho i bili vrlo prisni tako da nema sumnje da se ne radi samo o prijateljskom izlasku.

Prema fotografijama koje je objavio Daily Mail, koje su potom  preplavile društvene mreže, vidljivo je kako je holivudski ljepotan bio odjeven u casual kombinaciju traperica, sivog kardigana i šešira.

Nakon što je 18. prosinca u društvu zgodne Ines proslavio svoj 59. rođendan Brad Pitt je s atraktivnom brinetom odlučio dočekati i Novu godinu, i to na poznatom meksičkom ljetovalištu Cabo.

Zanimljivo, i bivša supruga slavnog glumca Jennifer Aniston istodobno j bila u Meksiku. Godinama su se slavne ‘prijateljice’ Jennifer Aniston i Courtney Cox provodile zajedno upravo u poznatom ljetovalištu Cabo San Lucasu u Meksiku.

Ove, pak, godine Jennifer Aniston u Meksiku je bila u društvu Jimmyja Kimmela i Jasona Batemana i njihovih obitelji, ali nije poznato da li je poveće društvo odabralo isto ljetovalište kao i Brad Pitt s novom djevojkom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hollywood Box (@hollywoodbox.co.uk)

Foto: Instagram

Slični članci