Make your day different

Logo Cover

Boris Novković: ‘Još je na ovim prostorima tabu tema kada je autizam u pitanju…’

Glazbenik Boris Novković još je prije par mjeseci na svom Facebook profilu otkrio kako je njegov sin Noa kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Lucijom – dijete s posebnim potrebama. Status koji je tada napisao kako bi se obranio od neistina koje se često vežu uz njegov privatan život, mnoge je šokirao. Ipak, Boris je sada hrabro istupio u javnost te ogolio svoju dušu u nadi da će pomoći drugim roditeljima kojima je sudbina dodijelila iste karte…

 

U statusu na Facebooku kojeg je objavio prije nekoliko mjeseci, Boris Novković je otkrio kako je njegov sin Noa kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Lucijom – dijete s posebnim potrebama. Status je to koji je napisao revoltiran neistinama vezanim za njegovu brigu o obitelji i ljubavnim životom. Ipak, Boris Novković je za srpski portal Glossy otvorio dušu u nadi da će pomoći drugim roditeljima koji se muče s istim problemom.

‘Razmjenjivao sam savjete s mnogim roditeljima koji se suočavaju s istim problemom. Još je na ovim prostorima tabu tema kada je autizam u pitanju, ali na svu sreću stvari idu nabolje. Sve što je prošlo kroz mene kao iskustvo bilo loše, bilo dobro, bolno… za sve što se događa postoji neki razlog. Nismo mi na ovom svijetu kako bismo bili liječnici, glazbenici, arhitekti, ovdje smo kako bismo učili o nama samima kroz ovakve, teške situacije. To ne može ništa zamijeniti u životu – zaključio je glazbenik za portal Glossy.

@boris_novkovic

Boris i novinarka Lucija Matić vjenčali su se 2003. godine, a u devet godina braka postali su ponosni roditelji dvojice sinova; osmogodišnjeg Noe i četverogodišnjeg Bona koji su mu apsolutni prioriteti u životu.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci