Make your day different

Logo Cover

Book Club je zrela komedija o prijateljicama koje su pročitale jednu poznatu seksi trilogiju…

Zamislite sebe i svoje prijateljice na okupljanju nakon što ste, svaka za sebe, pročitale trilogiju 50 nijansi sive. Urnebes, zar ne? A sad zamislite da netko o tome snimi film, za njega angažira kremu top holivudskih glumaca i još k tome prezentira kako je seksi trologija utjecala na ljubavni život svake od njih. Učlanite se u Book Club, jer znamo da želite…

Već nekoliko dana na filmskom je tržištu Book Club, dugo najavljivana komedija koja bi mogla srušiti sve rekorde popularnosti. Bar što se tiče ženskog dijela publike, iako će ga sigurno pogledati i mnogi muškarci.

@bookclubmovie

To je film o prijateljicama koje su pročitale seksi trilogiju 50 nijansi sive, a ako ste je pročitale i Vi (u što ne sumnjamo!), znate što je uslijedilo kad su se susrele. I odlučile pokoju crticu iz knjige primijeniti na svom ljubavnom životu.

@bookclubmovie

Book Club nije ni za nevine, ni za naivne, ali je daleko od ozbiljnosti, jer je njegov tvorac Bill Holderman, a ovo mu je inače prvo režisersko djelo, od ove seksi teme odlučio snimiti urnebesnu komediju.

YouTube

Dodamo li toj informaciji i pozamašan popis top glumaca: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Alicia Silverstone, Richard Dreyfuss, moramo li doista reći još nešto? Ili je već i ovih nekoliko informacija dovoljno inspirativno da već krenete u potragu za filmom.

YouTube

Ah da, imamo naravno i trailer!

Jeste li spremni…? Učlanite se u Klub!

Foto: Instagram
PBZ

Slični članci