Make your day different

Logo Cover

Bojana Gregorić Vejzović servirala ludo dobar ljetni stajling i zaokružila ga chic sandalama od 200 kuna koje se prodaju u još pet efektnih nijansi

Modni stil Bojane Gregorić Vejzović odlikuju odjevne kombinacije koje spajaju eleganciju, udobnost i odvažnost, a upravo u takvom izdanju nedavno je mamila poglede na zagrebačkim ulicama. Zgodna glumica prošetala je sa sinom Raulom odjevena u dugu lepršavu suknju i košulju koja laska njenoj vitkoj figuri, no u centru pažnje našle su se kožne sandale od svega 200 kuna. Chic model neodoljivo podsjeća na natikače s luksuznim francuskim potpisom koje su opčinile trendseterice, a dostupne su u još pet trendi nijansi…

Ako me uočite u gradu s nekim visokim mladim zgodnim tipom, to mi je sin. Šeširom sam pokušala neutralizirati koliko me prerastao – 183 cm!I onaj pačić, malo ispred nas, je isto moj pačić’, poručila je ponosna majka Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu uz fotografiju iz šetnje gradom sa svojom djecom – sinom Raulom i kćeri Zoe.

Atraktivna 49-godišnja glumica zaplijenila je pažnju prolaznika dotjeranim dnevnim izdanjem u neutralnim bojama koje objedinjuje modne klasike i vruće trendove.

@bojana.g.v

Nekadašnja balerina uskočila je u dugu smeđu suknju i pripijenu košulju s remenom koja je naglasila njen vitak struk, a look je zaokružila bež šeširom, velikom torbom i sandalama od svega 200 kuna iz kolekcije Hrvaticama omiljenog high street brenda.

Riječ je o ravnim natikačama sa Zarinim potpisom koje neodoljivo podsjećaju na model imena Orban francuske modne kuće Hermes. Smeđe ravne sandale idealno su upotpunile ovu modnu priču, na službenim stranicama brenda još se mogu kupiti u svim veličinama.

 
Zara, 199,90 kn

Osim u smeđoj boji, iste natikače dostupne su u još pet efektnih nijansi – blijedo zelenoj, pastelno plavoj, bež, narančastoj i nježno ružičastoj, a nema sumnje kako bismo ih uskoro mogli viđati na svakom koraku.

Zara, 199,90 kn
Zara, 199,90 kn
Zara, 199,90 kn
Zara, 199,90 kn
Zara, 199,90 kn

Foto: Instagram / Zara

Slični članci