Make your day different

Logo Cover

Bojana Gregorić Vejzović otkrila kako se nosi sa ‘siječanjskom deprom’, i servirala odličan All black stajling! Pronašli smo slične komade…

Treći ponedjeljak u siječnju naziva se i najdepresivnijim danom u godini. Iako već godinama uzimamo to zdravo za gotovo, u posljednje vrijeme postavlja se pitanje je li to samo dobar marketinški trik ili se uistinu tijekom prvog mjeseca u godini, koji na engleskom nazivaju Blue Monday, počinju osjećati posljedice duge zime, kad su nakon blagdanske euforije bankovni računi prazni, a plaće nisu ni blizu. Kako doskočiti siječanjskoj depresiji duhovito je pokazala akademska glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je pri tome servirala i odličan All black stajling …

Bojana Gregorić Vejzović, 49 – godišnja filmska, televizijska i kazališna glumica, aktivna je na društvenim mrežama gdje svojim brojnim obožavateljima često daje uvid u svoju svakodnevicu, ali i sjajne modne odabire.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Lijepa glumica svoju je vitku figuru naglasila klasičnom kombinacijom s kojom ne možete pogriješiti pa je kožnu bluzu, kakve su ove sezone ponovno veliki hit, iskombinirala s kožnim hlačama. Za svoj najnoviji All black stajling osvojila je pregršt komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

‘Blagdani, produženi vikendi su debelo iza nas. Nemremo se šlepat niti na ‘tuđe’ praznike…i tak medica tip opet glumi juice tip…a vi, kak se nosite sa siječanjskom deprom?’, poručila je Bojana svojim pratiteljima i prijateljima na Instagramu.

‘Predivna i preslatka’, ‘Love it Bojana’, glasili su neki od komplimenata na račun ovog elegantnog looka, upotpunjenog mladenačkom frizurom i decentnim make up-om.

Kopiraj All black stajling

 

ZARA: KUKIČANA BLUZA S UMJETNOM KOŽOM, 119,90 Kn
CULOTTE HLAČE OD UMJETNE KOŽE, 199,90 Kn

Siječanj je mjesec kad se u obitelji Gregorić-Vejzović slavi, a depresiji, čini se, mjesta nema. Naime, 7. siječnja glumački par Bojana i Enes proslavili su 16. godišnjicu braka.

Foto: Instagram

Slični članci