Make your day different

Logo Cover

Bojana Gregorić Vejzović fotkom starom 12 godina otkrila zašto je njezin suprug Enes – princ!

Akademski glumac Enes Vejzović danas slavi 41. rođendan, a njegova supruga Bojana, također glumica, duhovitom objavom na Instagramu čestitala mu je rođendan, ali i štošta otkrila o muškarcu kojem se prije 12 godina zavjetovala na vječnu ljubav

U glumačkoj obitelji Gregorić-Vejzović više je razloga za slavlje i dobro raspoloženje. Osim što se sinoć posljednji put oglasilo školsko zvono čime će i brojne obveze oko djece pričekati rujan, danas je došla na red prava proslava, ona Enesova. Zagrebački glumac slavi 41. rođendan, a da za to dozna i javnost potrudila se lijepa Bojana dirljivom objavom na Instagramu. Svojem je suprugu poželjela sve najljepše uz fotografiju nastalu u noći njihovog vjenčanja, po povratku kući. Na njoj Enes drži Bojanin vjenčani buket cvijeća, ali i njezine bijele cipelice. Cijelu je situaciju Bojana objasnila u emotivnom postu:

‘Bila sam Pepeljuga koje je izgubila obje cipele, što puno govori o meni,a on princ koji je našao obje cipele, što sve govori o njemu❣️Loving you is the only true adventure!Happy birthday love❣️.


Hzzo


Slični članci