Make your day different

Logo Cover

Bojana Gregorić bijeloj haljini je dala posve drukčiju dimenziju uz ogrlicu nalik onoj kakvu je nosila Kate Winslet u ‘Titanicu’

Modni stil Bojane Gregorić Vejzović odlikuju odjevne kombinacije koje spajaju eleganciju, udobnost i odvažnost, a upravo u takvom izdanju nedavno se pojavila na predstavljanju novog beauty proizvoda brenda Vichy. Zgodna glumica blistala je u jednostavnoj, bijeloj haljini bandeau kroja koja laska njenoj vitkoj figuri, no u centru pažnje našla se i srcolika ogrlica nalik onoj kakvu je nosila Kate Winslet u ‘Titaniku’, a koja je cijeli look podigla na višu (glamuroznu!) razinu…

Među brojnim damama koje su stigle na predstavljanje novog kozmetičkog proizvoda u organizaciji brenda Vichy u hotelu Zonar, posebno se istaknula glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Zgodna 51-godišnja televizijska i kazališna zvijezda zaplijenila je pažnju dotjeranim izdanjem u znaku bijele boje, a ispod radara nije prošao ni glamurozan nakit koji je cijeli look učinio potpuno unikatnim.

Bojana Gregorić Vejzović

Nekadašnja balerina look je zavrtjela oko bijele bandeau haljine bez naramenica čiji se donji dio blago širi. Jednostavnu kreaciju nosivu u svim prigodama glumica je oplemenila je plavim sakoom, prozirnim natikačama s potpeticom i glamuroznim dodacima za postizanje dodatnog ‘wow efekta’.

Bojana Gregorić Vejzović i Ivana Mišerić

Zvijezda serije ‘Horvatovi’ posjeduje pozamašnu kolekciju torbica s potpisom domaćeg brenda malaGbag, stoga ne čudi kako je ovo izdanje upotpunila modelom u metalik srebrnoj nijansi čija cijena iznosi 125 eura.

MalaG Bag, 125 € (941,81 kn)

Kao točka na ‘i’ došla je plava safirna ogrlica srcolikog oblika koja neodoljivo nalikuje komadu nakita kakvog je nosila britanska glumica Kate Winslet u kultnom filmu ‘Titanic’.

Titanic Heart of Gold Necklace Amazon

Ovaj zadivljujući komad nakita pod nazivom ‘Heart of Gold’ najskuplja je ogrlica ikada prikazana u filmu. Njezina vrijednost procjenjuje se na vrtoglavih 475 milijuna eura, no brojni brendovi i proizvođači nakita kroz godine su predstavili vlastite, vrlo uvjerljive kopije.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: John Pavlish i Matej Jurcević/promo

Slični članci